Srpska trobojka večeras zasijala na ambasadama Srbije širom sveta


Vesti

Politika

Srpska trobojka večeras zasijala na ambasadama Srbije širom sveta

Srpska trobojka zasijala je večeras povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave na zgradama diplomatskih predstavništva Republike Srbije širom sveta.

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

.

Svečano u Parizu

Blic preporučuje

Rezidencija srpskog ambasadora u Parizu. Danas obeležavamo praznik svih Srba – Dan srpskog jedinstva, slobode i narodne zastave. Ponosno ističemo boje“, piše u objavi ambasade Srbije u Francuskoj na društvenoj mreži X uz fotografiju diplomatskog predstavništva u bojama Srbije.

Ambasada u Angoli u znaku Srbije

Ambasada Srbije u Angoli je, na društvenoj mreži X uz fotografiju čestitla praznik svim državljanima Srbije u Angoli, Namibiji, Gabonu, Ekvatorijalnoj Gvineji, Sao Tome i Principeu ali i širom sveta.

Koktel u ambasadi u Skoplju

Sve je spremno za svečani koktel upriličen u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Skoplju, povodom obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave„, stoji u objavi ambasade Srbije u Severnoj Makedoniji na društvenoj mreži X.

Snažna poruka iz Azerbejdžana

Ambasada Srbije u Azerbejdžanu je na društvenoj mreži X čestitala praznik uz poruku da ne zaboravljajući prošlost, uvek zajedno gledamo u budućnost, posvećeni miru i saradnji sa svim dobronamernim narodima.

Praznična poruka iz Belgije

Srećni praznici jedinstva, slobode i narodne zastave Srbije„, stoji u objavi ambasade Srbije u Belgiji uz fotografiju diplomatskog predstavništva u bojama srpske trobojke.

Oglasili se iz ambasade u Maroku

Srećan Dan srpskog jedinstva, slobode i državne zastave poželela je državljanima i ambasada Srbije u Maroku u objavi na društvenoj mreži X uz poruku: „Naše jedinstvo je naša sudbina, naša sloboda nam je svetinja, a naše znanje je naš svedok„.

Ambasada okićena srpksim zastavama u Bugarskoj

Uz fotografiju diplomatskog predsetavništva okićenu srpskim zastavama državljanima Srbije je praznik čestitala i ambasada Srbije u Bugarskoj.



Izvor

Related posts

Vučić sutra u Briselu na radnom ručku koji za lidere Zapadnog Balkana organizuje Fon der Lajen

Opozicija u roku od osam dana dva puta promenila stav o iskopavanju! (VIDEO)

Lazović: Očekujemo argumentovanu raspravu o litijumu u parlamentu sledeće nedelje