Stigle pretnje u Ministarstvo energetike i rudarstva, oglasila se ministarka Đedović Handanović


Vesti

Politika

Stigle pretnje u Ministarstvo energetike i rudarstva, oglasila se ministarka Đedović Handanović

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da su nadležni organi obavešteni o anonimnoj pretnji upućenoj Ministarstvu povodom projekta „Jadar“ i da se nada da će oni uskoro utvrditi ko se krije iza tih pretnji koje su, kako kaže, rezultat raznih dezinformacija i širenja panike i straha proteklih godina.

Foto: Ringier

Najnovija

„Tome se mora stati na put jer jednostavno, i kao što je predsednik Srbije juče rekao, nas očekuju dugi razgovori i sa kompanijom i što se tiče projekta ništa se sutra neće dešavati“, rekla je Đedović Handanović.

Ona je rekla da još uvek moraju da se sagledaju sve činjenice i da se vidi „da li ima prostora da se projekat na održiv način razvije“.

Želimo da uključimo našu stručnu, naučnu javnost, ali i sve međunarodne eksperte i apsolutno ćemo se odgovorno ponašati“, rekla je Đedović Handanović za RTS, javlja Tanjug.

Ona je istakla da je juče razgovarala sa zaposlenima Ministarstva rudarstva i energetike, kojima je poručila da ne brinu i da nastave da rade svoj posao profesionalno i odgovorno.



Izvor

Related posts

Baš me briga za Srbiju ukoliko moji nisu na vlasti (VIDEO)

Vučić se sastao sa komandantom garde Ohaja: Zatražio sam jaču podršku Amerike u zaštiti našeg naroda na Kosovu i Metohiji

„Samoopredeljenje“ i islamisti zidaju džamiju u severnom delu Kosovske Mitrovice