Toliko o tome da ne pozivaju na građanski rat


PREDSEDNICA Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na reči opozicionog ideologa Jove Bakića da je „jedini način za spas društva da jurimo kriminalce po ulicama i privedemo ih pravdi“.

Foto: TANJUG / RADE PRELIĆ

– Dok se opozicija i Šolakovi mediji utrkuju da kažu da ne pozivaju na građanski rat i rušenje ustavnog poretka Republike Srbije, istovremeno (samo da bi nam to potvrdili) ponovo aktiviraju Bakića koji poziva na mir rečima: „Jedini način za spas društva je da jurimo kriminalce po ulicama i privedemo ih pravdi“. Kad kaže „pravda“, misli na preki sud formiran na ulici od strane onih koji su sebi dali za pravo da jure nekog po ulicama. Toliko o tome da ne pozivaju na građanski rat. Opet vam kažem – Srbija će uvek pobediti. Ovo će ostati stabilna, prosperitetna zemlja u kojoj institucije odlučuju, a o tome ko će voditi te institucije, odlučivaće građani na izborima – navela je ona na Iksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

SRAMNO – OVO JE LIDER OPOZICIJE! Ćuta u Jutarnjem programu, zaplitao jezikom i psovao! (VIDEO)

VUČIĆ ODBRUSIO HRVATSKIM POLITIČARIMA Neka sam ja četnik, ali poštujte moje pravo na drugačije mišljenje – Živele evropske vrednosti!

VUČIĆ MOĆNOM PORUKOM ODGOVORIO NA LAŽI IZ HRVATSKE: Živele evropske vrednosti! (VIDEO)