Vučević o Deklaraciji proglašenoj na Svesrpskom saboru: Glasanjem za nju – kreirate budućnost našeg naroda


Vesti

Politika

Vučević o Deklaraciji proglašenoj na Svesrpskom saboru: Glasanjem za nju – kreirate budućnost našeg naroda

Premijer Srbije Miloš Vučević oglasio se na Instagramu povodom usvajanja „Deklaracije o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda“.

Foto: Rade Prelić / Tanjug

Miloš Vučević

– Brojni izazovi današnjeg vremena traže jasno definisanu, i prilagođenu vremenu, nacionalnu politiku. Očuvanje i jačanje našeg nacionalnog identiteta, kulture i suvereniteta jeste prioritet ove vlade i od toga nikada nećemo odustati. Tekst “Deklaracije o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda”, u 49 tačaka, koja je proglašena na “Svesrpskom saboru”, jasno, prijateljski i dobronamerno, uz poštovanje svih, proklamuje našu narodnu sabornost i jedinstvo. To je tekst naše nacionalne politike. Ne partijski, već narodni program. Svi ključni činioci našeg društva bili su uključeni u njegovo kreiranje i njegovu izradu – napisao je Vučević.

Blic preporučuje


NA DNEVNOM REDU 60 TAČAKA Vanredna sednica Skupštine Srbije: Bira se guverner NBS, Vučević obrazlagao Deklaraciju sa Svesrpskog sabora, pala i PRVA OPOMENA (FOTO, VIDEO)

– Ova Deklaracija nije plod ničijih želja ili nečije volje. Ona je program za naš spas, Deklaracija za naš opstanak! Ona je platforma, kišobran pod koji svi treba da stanemo i saberemo se u vremenima koja dolaze. Glasanjem za nju – kreirate budućnost našeg naroda – dodao je premijer.



Izvor

Related posts

U Velikoj Britaniji uskoro počinje da radi prvi rudnik litijuma

LJudi nas ne razumeju, ne slažu se sa našim odlukama (VIDEO)

Vučić: Grobnica Josipa Broza Tita ostaće u Muzeju Jugoslavije