Vučić izrazio saučešće narodu Brazila nakon pada aviona:


Vesti

Politika

Vučić izrazio saučešće narodu Brazila nakon pada aviona:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je saučešće brazilskom predsedniku nakon tragedije koja se dogodila kada se srušio putnički avinon tipa ATR-72, nedaleko od grada Sao Paolo.

Foto: RTS / screenshot

Aleksandar Vučić

Sa tugom sam primio vest o avinskoj nesreći koja je odnela veliki broj života. U ovim teškim trenucimabola zbog nenadoknadivog gubitka, u svoje i u ime građana Srbije, izražavam duboko saučešće predsedniku Luisu Inaciju Lula da Silvi, porodicama stradalih i narodu Brazila – napisao je Vučić.

Blic preporučuje


(ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI) Avion sa 62 putnika se prevrnuo nekoliko puta u vazduhu, a onda SE SRUŠIO I EKSPLODIRAO: Svi poginuli

Poginuli svi putnici

Podsećamo, avion koji može da preveze desetine putnika srušio se u petak u brazilskoj državi Sao Paulo, javili su lokalni mediji, ali nije odmah jasno koliko je putnika bilo u njemu.

Kako piše Skaj njuz, prema prvim informacijama, u avionu su bile 62 osobe. Predsednik Brazila Luis Inasio Lula da Silva rekao je da su najmanje 62 osobe poginule.



Izvor

Related posts

Vučić se oglasio nakon sednice Vlade: Ovo su bile glavne teme

MINISTAR GAŠIĆ ČESTITAO PRIPADNICIMA VOJSKE SRBIJE: „Vi ste ponos otadžbine“

Počela sednica Vlade Srbije i sednica Štaba za vanredne situacije: Na dnevnom redu odluka o vraćanju obaveznog vojnog roka