Home Politika Vučić na rođendanu čoveka velikog državničkog iskustva Miloša Zemana

Vučić na rođendanu čoveka velikog državničkog iskustva Miloša Zemana

by euronet063


Vesti

Politika

Vučić na rođendanu čoveka velikog državničkog iskustva Miloša Zemana

  • Vučić je pohvalio Zemanovu mudrost i iskustvo u međunarodnim odnosima i politici
  • Zeman je učestvovao u istorijski važnim trenucima u Evropi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je proslavu rođendana Miloša Zemana – legende evropske i svetske politike i diplomatije, iskoristio da od tog, pre svega, iskrenog prijatelja Srbije i srpskog naroda, čoveka velikog državničkog iskustva i mudrosti, nešto nauči.

Aleksandar Vučić i Miloš Zeman

Foto: buducnostsrbijeav / screenshot

Aleksandar Vučić i Miloš Zeman

Aleksandar Vučić je naglasio da je kao i uvek do sada, iskoristio i proslavu da nešto od nauči od Miloša Zemana, a da su razgovarali, kako je dodao, o aktuelnim zbivanjima u regionu i svetu.

Blic preporučuje


„SVET NE IDE U DOBROM SMERU“ Vučić po završetku posete Njujorku: Teško vreme je pred nama, ali je Srbija načinila važne korake


„NISU MEKSIKANCI JOŠ BILI U LESKOVCU!“ Predsednik Vučić probao ljute tortilje u Njujorku: „Iskusno se pravim da mi nije ništa“ (FOTO)

„I dalje neprocenjivi, njegovi uvidi odražavaju ogromno iskustvo u međunarodnim odnosima, ali i izuzetno duboka promišljanja o životu uopšte, ljudskoj prirodi i politici kao paradigmi koja utiče na budućnost svih nas“, naveo je Vučić na Instagramu.

Predsednik je podsetio da je Zeman čovek koji je učestvovao u nekim od prelomnih istorijskih trenutaka Evrope i čije državničko iskustvo i mudrost prevazilaze njegove godine, očuvao je vedrost duha i smisao za humor, učinivši današnji dan zaista posebnim.

„Dragi prijatelju, srećan Vam 80. rođendan, uz želje da Vas zdravlje dobro služi, omladina sluša, a današnji lideri pitaju za savete. Svima su nam potrebni Vaša mudrost, hrabrost i državničko iskustvo“, naveo je Vučić i naglasio „kao što se to kaže u moj Srbiji – živi bili, na mnogaja ljeta!“.



Izvor

You may also like