Vučić na rođendanu čoveka velikog državničkog iskustva Miloša Zemana


Vesti

Politika

Vučić na rođendanu čoveka velikog državničkog iskustva Miloša Zemana

  • Vučić je pohvalio Zemanovu mudrost i iskustvo u međunarodnim odnosima i politici
  • Zeman je učestvovao u istorijski važnim trenucima u Evropi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je proslavu rođendana Miloša Zemana – legende evropske i svetske politike i diplomatije, iskoristio da od tog, pre svega, iskrenog prijatelja Srbije i srpskog naroda, čoveka velikog državničkog iskustva i mudrosti, nešto nauči.

Foto: buducnostsrbijeav / screenshot

Aleksandar Vučić i Miloš Zeman

Aleksandar Vučić je naglasio da je kao i uvek do sada, iskoristio i proslavu da nešto od nauči od Miloša Zemana, a da su razgovarali, kako je dodao, o aktuelnim zbivanjima u regionu i svetu.

Blic preporučuje


„SVET NE IDE U DOBROM SMERU“ Vučić po završetku posete Njujorku: Teško vreme je pred nama, ali je Srbija načinila važne korake


„NISU MEKSIKANCI JOŠ BILI U LESKOVCU!“ Predsednik Vučić probao ljute tortilje u Njujorku: „Iskusno se pravim da mi nije ništa“ (FOTO)

„I dalje neprocenjivi, njegovi uvidi odražavaju ogromno iskustvo u međunarodnim odnosima, ali i izuzetno duboka promišljanja o životu uopšte, ljudskoj prirodi i politici kao paradigmi koja utiče na budućnost svih nas“, naveo je Vučić na Instagramu.

Predsednik je podsetio da je Zeman čovek koji je učestvovao u nekim od prelomnih istorijskih trenutaka Evrope i čije državničko iskustvo i mudrost prevazilaze njegove godine, očuvao je vedrost duha i smisao za humor, učinivši današnji dan zaista posebnim.

„Dragi prijatelju, srećan Vam 80. rođendan, uz želje da Vas zdravlje dobro služi, omladina sluša, a današnji lideri pitaju za savete. Svima su nam potrebni Vaša mudrost, hrabrost i državničko iskustvo“, naveo je Vučić i naglasio „kao što se to kaže u moj Srbiji – živi bili, na mnogaja ljeta!“.



Izvor

Related posts

Predsednik Srbije na proslavi Zemanovog rođendana objavio selfi sa Orbanom

Evo šta je bivši češki predsednik napisao predsedniku Srbije

DANIJELA VUJIČIĆ O PONOŠU: Služio NATO paktu, a sada Kurtiju