Vučić o napadima na vlasnike poslastičarnice „Pelivan“: Ja jedem kadaif, Suzana alvu


Vesti

Politika

Vučić o napadima na vlasnike poslastičarnice „Pelivan“: Ja jedem kadaif, Suzana alvu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas poslastičarnicu Pelivan u Beogradu i razgovarao sa vlasnicima.

Foto: screenshot

Aleksandar Vučić posetio poslastičarnicu „Pelivan“

– Poslastičarnica Pelivan deo je naše zajedničke baštine, ne samo Beograda, već i cele Srbije. Ovo mesto je simbol ljubavi, zajedništva i poštovanja koje traje više od jednog i po veka. Kao predsednik Republike Srbije, želim da pošaljem jasnu poruku da pretnjama koje su prethodnih dana upućene vlasnicima, nema mesta u našem društvu. Srbija je zemlja svih njenih građana, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost. Naš zadatak je da čuvamo i branimo našu zajedničku prošlost i budućnost – napisao je na Instagramu Vučić.

Blic preporučuje


„POTURICE, IMA DA TI ZAPEČATE PELIVANA“ Jezive pretnje i uvrede na nacionalnoj osnovi vlasnicima čuvene beogradske poslastičarnice: Prvi put smo primorani da prijavimo slučaj (VIDEO)


„STOKO JEDNA!“ Đukanović najoštrije osudio pretnje i uvrede vlasnicima poslastičarnice „Pelivan“: Nadležne molim da što pre pronađu imbecile

Kako je dodao, nadležni organi preduzeli su sve potrebne mere kako bi zaštitili porodicu koja vodi poslastičarnicu Pelivan i obezbedili da se ovakvi incidenti ne ponove.

– Ovo je zemlja u kojoj svi građani treba da osećaju sigurnost i pripadnost i to je nešto što ćemo čvrsto braniti – napisao je Vučić uz video, u kome je otkrio da je u ovoj poslastičarnici pojeo kadaif, a da je njegova savetnica Suzana Vasiljević uživala u alvi.

Nepoznata osoba uputila je vlasnicima poznate poslastičarnice „Pelivan“ u Beogradu jezive uvrede i pretnje.



Izvor

Related posts

Napadači su pretukli Dejana Radića iz Starog Gracka na KiM i oteli mu 2.000 evra

Vojni rok se vraća, Vlada otpočela pripremne radnje

Dragan Milić najavio formiranje pokreta: Dvoje odbornika napustilo njegovu grupu građana u Skupštini grada Niša