Vučić održao sastanak sa članovima Vlade


Vesti

Politika

Vučić održao sastanak sa članovima Vlade

Predsednik Srbije održao je sastanak sa predsednicom Narodne skupštine Anom Brnabić, predsednikom Vlade Milošem Vučevićem, načelnikom Generalštaba vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem i grupom ministara Vlade Republike Srbije.

Foto: Tanjug

Vučić kaže da je važno što su Evropljani i Amerikanci osudili Kurtijevu akciju na severu Kosova

„Održao sam sastanak sa predsednikom Vlade, predsednicom Narodne Skupštine i grupom ministara. Razgovarali smo o strateškim projektima za zemlju, pripremama za EXPO, rebalansu budžeta, povećanju plata i penzija, a posebno smo se bavili pitanjem zdravlja ljudi, naročito smanjenjem lista čekanja.

Blic preporučuje


BIVŠI PREMIJER, U TELIMA EU VEĆ 10 GODINA Valdis Dombrovski u igri za novog komesara EU za proširenje: Baviće se i Ukrajinom


OKREĆU MILIONE, A IMAJU 3 RADNIKA Ova tajna organizacija jača je i od farmaceutskih lobija: Jednim pozivom dolaze do „najviših“ stolica u EU

U narednim danima razgovori sa ostalim ministrima će biti nastavljene u Loznici.

Predsednik Republike Srbije održao je sastanak sa predsednicom Narodne skupštine Republike Srbije Anom Brnabić, predsednikom Vlade Srbije Milošem Vučevićem, načelnikom Generalštaba vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem i grupom ministara Vlade Republike Srbije“, napisao je Vučić na Instagram stranici „buducnostsrbijeav“.



Izvor

Related posts

Sa ponosom gledamo na snagu i posvećenost svakog pripadnika Vojske Srbije

Na prikazu „Zastava 2024“ se videla opremljenost, moral i patriotizam srpskih vojnika

Najbolje da budu sami i da niko ne može da im odgovori