Vučić se javio sa obale mora u Dubrovniku


Vesti

Politika

Vučić se javio sa obale mora u Dubrovniku

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na Samitu Ukrajina – Jugoistočna Evropa, koji se održava u Dubrovniku. On se sada oglasio na svom Instagram nalogu baš iz ovog grada.

Foto: buducnostsrbijeav / screenshot

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić je objavio video-snimak kako gleda u more, a onda se obratio građanima Srbije.

Blic preporučuje


SRBIJA NEĆE UVESTI SANKCIJE RUSIJI! Vučić na Samitu u Dubrovniku odgovorio hrvatskim novinarima: NE SEDIMO NA DVE STOLICE, mi vodimo svoju politiku, a vi vašu


„SRBIJA OSTAJE POSVEĆENA RAZGOVORU“ Vučić sa Kasanofom: Nemogući uslovi u kojima živi srpski narod na Kosovu i Metohiji (VIDEO)

„Živimo u izazovnim vremenima i još pre odlaska u Njujork znali smo da ćemo da imamo mnogo aktivnosti, mnogo izazova, teških sastanaka, susreta i problema. Ipak, ono što je najvažnije to je da je Srbija ćvrsto na svom slobodarskom putu, ali da, pre svega, brine o svojim građanima i o svojom ekonomiji. Zato sam izuzetno ponosan zbog investicionog rejtinga koji smo dobili. Moraćemo da radimo još više, još mnogo, mnogo više nego što smo d sada radili. Ovde u Dubrovniku, juče u Tivtu i sutra već sa američkim ministrom ekonomije i prekosutra sa turskim predsednikom – štitićemo interese Srbije i boriti se za život naših građana i za njihov bolji standard“, rekao je Vučić.

On je naglasio da je u subotu sebi dao slobodno popodne, jer sina Vukana vodi u Leskovac na utakmicu Srbija – Švajcarska.

„Pozivam sve ljude sa juga Srbije da dođu i podrže naš nacionalni tim! Napred Srbijo!“, zaključio je.



Izvor

Related posts

Snažna podrška Ukrajini na Samitu Jugoistočne Evrope – Potpisnici osuđuju rusku agresiju

To je politika nezavisne, suverene i slobodarske zemlje (VIDEO)

Vučić učestvovao na radnoj večeri na Samitu u Dubrovniku