Vučić: „Uskoro će biti završeni veoma važni projekti – putevi i pruge“


Vesti

Politika

Vučić: „Uskoro će biti završeni veoma važni projekti – putevi i pruge“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će uskoro biti završeni veoma važni projekti, navodeći među njima brzu saobraćajnicu do Valjeva, kao i otvaranje pruge Beograd-Subotica, te da se nada da će u narednih šest meseci biti završen put Kuzmin-Sremska Rača.

Foto: Nemanja Jovanović / Tanjug

.

Vučić je najavio da će najkasnije do marta biti završen auto-put do Požege, iako je moguće da bude gotov i pre kraja godine.

Blic preporučuje

Nama će do Zlatibora biti potrebno manje od dva sata kada to završimo. To su gotovo nemoguće stvari – rekao je Vučić novinarima tokom obilaska radova na izgradnji Nacionalnog stadiona u Surčinu.

Kako je dodao, odmah zatim biće nastavljen put od Požege ka Beloj zemlji i odatle ka Kotromanu, a zatim tunel oko Kadinja, ali biće otvoreni i prvi kilometri puta na Dunavskoj magistrali.

Najavio je i nastavak Moravskog koridora.

Sve što nismo 80 godina uradili, sad polako dolazi kraj. I ljudi će moći, sve ono što smo zajednički radili, sve ono što smo obećavali, sve ono zbog čega smo štedili i ulagali novac, konačno će moći da uživaju u svemu tome“, rekao je Vučić.

(Tanjug)



Izvor

Related posts

Vučić razgovarao sa de Kroom pred početak Samita o budućnosti (FOTO)

Srbija je moderna zemlja, ali nije spremna da žrtvuje sopstvene tradicionalne vrednosti (VIDEO)

Vesić otvorio međunarodni aero-miting povodom 100 godina Vazduhoplovne akademije