Zadovoljan sam velikim brojem glasova u Nišu, uprkos kampanji neistina


PREDSEDNIk Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je zadovoljan velikim brojem glasova koji je lista „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ osvojila na izborima za odbornike Skupštine grada Niša 2. juna uprkos, kako je ocenio, kampanji neistina.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

– Ali to ukazuje i na probleme sa kojima smo se mi suočavali i za koje smo sami krivi – od arogancije i bahatosti mnogih od nas u odnosu prema građanima, do toga da nismo dovoljno brinuli o njima – rekao je Vučić novinarima u Nišu.

On je ocenio da je ogroman broj ljudi prepoznao velike projekte i sve ono što je u prethodnom periodu urađeno u Nišu, i dodao da 45 odsto glasova koliko je lista „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ osvojila nije malo, a da bi ta lista na danšnji dan dobila 52 odsto.

Vučić je dodao da primedbe treba uvažiti, ali da ne može da se kaže da neko odvlači pare iz Niša, a ne donosi.

– Ako računate da možete da izdvojate do pet odsto budžeta Niša za velike infrastrukturne projekte, bilo bi vam potrebno 12 godina samo za jednu obilaznicu. Nemojte da vam pričam da je ovo neveliko ulaganje u odnosu na sve drugo što Niš dobija. Hoću da Nišlije znaju, u ovom trenutku i Beograd i Novi Sad većim delom finansiraju Niš nego obrnuto – rekao je Vučić prilikom obilaska početka radova na obilaznici

On je ocenio da je najlakše voditi kampanju „Mrzim Beograd“ posebno na jugu Srbije i u Pomoravlju.

– Mi danas kao zemlja ulažemo mnogo u jug Srbije, mnogo više nego ikada. Od autoputa Niš-Dimitrovgrad, autoputa do Preševa, autoputa prema Kuršumliji, Merdaru, Gračanici i Prištini. Završavamo prugu do Brestovca i dalje idemo ka Preševu – rekao je Vučić.

On je naglasio da će železnička obilaznica spasiti veliki broj života i ubrzati transportne i logističke kapacitete, i zahvalio EU na sredstvima koje je izdvojila za taj projekat.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

Related posts

Šolakovci u žestokoj kampanji protiv vojnog roka i jačanja srpske vojske!

Prikazu sposobnosti Vojske Srbije „Zastava 2024“ u Batajnici: Migovi u niskom letu nad Beogradom, razorni dronovi, evo svih detalja

Tadić mi je pretio da će me lično ubiti i skratiti za glavu (VIDEO)