Home Politika Dr Dragan Milić: Neviđeni incident u opštini Medijana zbog uklonjene slike Putina

Dr Dragan Milić: Neviđeni incident u opštini Medijana zbog uklonjene slike Putina

by euronet063


Vesti

Politika

Dr Dragan Milić: Neviđeni incident u opštini Medijana zbog uklonjene slike Putina

  • Radnik uprave napao dva većnika u zgradi opštine Medijana
  • Napad se dogodio jer je slika Vladimira Putina uklonjena sa ulaza u zgradu

Dr Dragan Milić napisao je na svom X profilu da se juče dogodio neviđeni incident u zgradi opštine Medijana pošto je, kako je rekao, radnik uprave napao dva većnika jer je uklonjena slika Vladimira Putina na samom ulazu u zgradu.

.

Foto: Branko Janačković / Ringier

.

Dragan Milić je ceo slučaj opisao na internetu.

Blic preporučuje

Neviđeni incident se desio u zgradi opštine Medijana. Radnik uprave koga je u radni odnos u opštini primila prethodna vlast, S. M, iako na godišnjem odmoru, u evidentno alkoholisanom stanju, fizički i verbalno je napao naša dva većnika, Milana Milenkovića i Marijanu Sataru – napisao je Milić na svom X profilu.

„Ne može slika bilo kog stranog državljanina da stoji u objektima države“

Potom je izneo razloge incidenta.

U opštini Medijana na samom ulazu u zgradu gde se nalazi obezbeđenje nalazila se slika predsednika Rusije Vladimira Putina. Ta slika je naravno uklonjena jer ne može slika bilo kog stranog državljanina da stoji u objektima države Srbije sve dok smo slobodna zemlja. Medijana jeste, bila je i biće srpska opština. U zgradi opštine Medijana, dok je opozicija na vlasti, neće biti slike ni ruskih, ni američkih, ni kineskih ni nemačkih predsednika…– poručio je Milić.

„Intervenisala je policija i izgrednik je priveden“

Kako je rekao, radnik uprave je reagovao upravo zbog toga što je uklonjena slika Putina.

Radnik Uprave je tokom napada na većnika Milana Milenkovića vikao: “Gde je Putin, što si skinuo Putina, vrati mi Putina,“ dok je većnici Marijani Satari vikao „šta me snimaš seljančuro, pi… ti materina„. Intervenisala je policija i izgrednik je priveden. Opština Medijana će reagovati u skladu sa Zakonom. Bahati, drski i agresivni pojedinci ne mogu biti slika i prilika opštinske vlasti. To vreme je prošlo…- zaključio je Milić.



Izvor

You may also like