Home Politika „CEO STOMAK MU JE MODAR OD UDARACA“ Potresne reči pretučene Dušanke iz Gračanice

„CEO STOMAK MU JE MODAR OD UDARACA“ Potresne reči pretučene Dušanke iz Gračanice

by euronet063


„MOJ Dragan je oko deset sati uveče čuo da nešto šuška, a nije prošlo ni pet minuta i taj maskirani napadač je upao na vrata“.

ЦЕО СТОМАК МУ ЈЕ МОДАР ОД УДАРАЦА Потресне речи претучене Душанке из Грачанице - Видела сам како палицом туче мужа, мени је поломио нос...

foto privatna arhiva

– Vrata nam nisu bila zaključana, gledali smo televiziju, Dragan nije spavao. Mene je uhvatio san, samo sam čula kada Dragan govori: Nemamo pare, nemamo pare!!!

Ovako danas po izlasku iz bolnice u Prištini govori Dušanka Aleksić koju je sa suprugom Draganom u njihovoj kući, preko puta manastira u centru Gračanice, sinoć napala još uvek nepoznata maskirana osoba. Prvo je, kaže Dušanka, napao njenog supruga, koji je ustao u nameri da mu se suprotstavi, ali je očito napadač bio jači.

Foto: D.Z.

Pretučeni Dragan

– Samo sam začula kako udara mog supruga. Pokušala sam da ustanem, ali me je oborio na krevet udarivši me u predelu glave, odnosno nosa, koji mi je polomljen i moraću na operaciju kada splasne otok, dok je suprugu polomljeno koleno, zadobio je više udaraca u predelu glave, ceo stomak mu je modar od udaraca. Videla sam samo dršku od palice kojom ga je udarao. Ja sam puštena danas, a ne znam kada će da puste na kućno lečenje mog supruga kojem je u bolnici u Prištini stavljen gips na nogu – dodaje Dušanka uplašena za dalju bezbednost, dok je gradonačelnica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić, koja je danas obišla Dušanku po izlasku iz bolnice, ocenila da je bezbednosna situacija u ovom mestu na centralnom Kosovu i Metohiji nestabilna i da je ovaj napad na bračni par u Gračanici uznemirio sve meštane.

Foto: D.Z.

– Ovo što se sinoć desilo u Gračanici je jedan monstruozni zločin koji je uznemirio sve nas, jer ljudi očigledno nisu bezbedno ni u svojim kućama, a upravo je u kući brutalno pretučen stariji bračni par. Žena je sa evidentnim podlivima i povredama lica puštena kući, a suprug je još uvek u bolnici u Prištini – istakla je gradonačelnica Šubarić i dodala:

– Ja sam jutros kontaktirala sa komandirom policije, koji nije imao šta novo da mi kaže osim što su izjavili da je istraga u toku, ali nažalost, ovo nije prvi put da se dešavaju napadi i pljačke u Gračanici.

I dok je Šubarićeva podsetila da je nedavno pretučen i opljačkan Srbin iz Starog Gracka Dejan Radić, iz kosovske policije su saopštili da je bračni par prijavio policiji da je u njihovu kuću ušla maskirana osoba tražeći im novac, kao i da je istraga u toku. Ni komandir stanice policije u Gračanici Bratislav Trajković nije imao više detalja da nam saopšti, dok direktor KBC u Gračanici Branislav Lazić, gde su prvo dovezeni supružnici, nije odgovarao na telefonske pozive. Inače, iz policije su saopštili da su pretučeni supružnici iz KBC u Gračanici prebačeni na dalje zbrinjavanje u univerzitetski centar u Prištini.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like