Home Politika Politika: Albanac kupio kuću u kojoj su bile kancelarije stranke Olivera Ivanovića

Politika: Albanac kupio kuću u kojoj su bile kancelarije stranke Olivera Ivanovića

by euronet063


Vesti

Politika

Politika: Albanac kupio kuću u kojoj su bile kancelarije stranke Olivera Ivanovića

Kuću u Kosovskoj Mitrovici u kojoj je bila kancelarija tragično stradalog lidera Građanske inicijative“Srbija, demokratija, pravda“ (GI SDP) Olivera Ivanovića prodala je Kosovska poverilačka agencija, na nju će od 1. juna biti stavljen katanac, a u prostorije površine 200 kvadrata useliće se Albanac iz južnog dela Kosovske Mitrovice.

.

Foto: Ringier

.

Kako piše „Politika“, nije poznata suma za koju je kuća prodata.

Blic preporučuje


„MOJA MAMA JE TREBALA DA BUDE KUMA NA NJEGOVOM VENČANJU“ Milena otkrila detalje odnosa sa Oliverom Ivanovićem: „Njegovi sinovi su moji školski drugovi, OTAC JE REKAO DA ME SE ODRIČE“


Optuženi za ometanje istrage o ubistvu Olivera Ivanovića izjasnio se da nije kriv

Potpredsednica stranke GI SDP Ksenija Božović izjavila je da su posle 26 godina od prostorija stranke ostali samo goli zidovi i da od 1. juna faktički nestaje sve ono što je pokojni Oliver Ivanović radio.

Dodaje da nije verovala da će kuća da bude prodata, s obzirom na to da je, kako je rekla, Ivanović skoro trećinu života proveo u toj kući, ispred nje je ubijen, a ispred samog ulaza se nalazi i mermerna ploča na kojoj je slika Olivera Ivanovića, datum kada je ubijen i na kojoj je natpis „nikada neću otići sa Kosova i Metohije“.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine, ročišta za njegovo ubistvo se u Prištini održavaju od decembra 2019. godine, a prema rečima Ksenije Božović naredno suđenje je zakazano za jun, jer je prethodno odloženo.

(Tanjug)



Izvor

You may also like