Home Politika On će se vratiti među Srbe

On će se vratiti među Srbe

by euronet063


PEVANjE „jači smo od Srbije“ predstavlja sramotu za jednog velikog Srbina kakav je Milo Đukanović, poručio je za „Borbu“ novinar i glavni i odgovorni urednik TV Hepi Milomir Marić.

МАРИЋ О НОВОМ СКАНДАЛУ МИЛА ЂУКАНОВИЋА: Он ће се вратити међу Србе

Foto: Hepi tv printskrin

Kao višedecenijski prijatelj lidera DPS-a, Marić je neprijatno iznenađen Đukanovićevom izvedbom pomenute pesme.

– Pesma „jači smo od Srbije“ mi se ne sviđa, jer ga se sećam kao najvećeg Srbina. Ovo je sramno izdanje za jednog velikog Srbina  – ocijenio je Marić.

Kako kaže, više mu se sviđa kako Đukanović peva pesmu „Veseli se srpski rode“.

– Ipak mi se mnogo više sviđa kako peva „Veseli se srpski rode“ . On to peva bolje i od Danice Crnogorčević, a i od Novaka i Srđana Đokovića. Zato tu pesmu često puštam kao novu srpsku himnu – naveo je Marić.

Dodao je da Đukanović nije jedini Srbin koji je posrnuo i promenio svoja uvjerenja. Marić je uveren da će se bivši lider DPS-a vratiti među Srbe.

– Nije on jedini Srbin koji je posrnuo, ali kad-tad će on da se vrati među Srbe i to kada uvidi da je njegova politička karijera završena – rekao je Marić.

Marić otkriva da je Đukanoviću nuđeno utočište u Beogradu od hapšenja u Crnoj Gori.

– Dobio je ponudu sa najviših mesta u Beogradu da se preseli u Beograd i da se skloni od hapšenja u Crnoj Gori. Već ga čeka jedna palata na Vračaru. On i Boris Tadić će da se kandiduju na sledećim izborima za predsednika Opštine Vračar. Biće opet komšija sa Svetom Marovićem kao nekada – izjavio je Marić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like