Home Politika Svi zajedno biće samo dan posle izbora ujedinjeni u želji da promene tok i put kojim Srbija ide

Svi zajedno biće samo dan posle izbora ujedinjeni u želji da promene tok i put kojim Srbija ide

by euronet063


PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na mitingu u Nišu da je ova „izborna utakmica“ teža i komplikovanija nego što izgleda na prvi pogled.

ОПОЗИЦИЈА ЖЕЛИ ДА НАС ВРАТИ У ПРОШЛОСТ Вучић: Сви заједно биће само дан после избора уједињени у жељи да промене ток и пут којим Србија иде

Foto Novosti

Prvo se zahvalio na spektakularnom dočeku u Nišu.

– Dame i gospodo, dragi prijatelji, hvala vam na… Teško je to posle Novog Sada i Beograda reći, ali čini mi se najlepšeg dočeka u celoj Srbiji – kazao je Vučić.

Kaže da je rođen u Beogradu i ceo život tamo čini.

– Nisam smatrao da je to mana, ne smatram ni danas. Nisam smatrao da je to prednost, ne smatram ni danas – rekao je on.

Kaže da je ova izborna utakmica teška.

– Iako deluju razjedinjeni, svi zajedno biće samo dan posle izbora  ujedinjeni  u želji da promene  tok i put kojim Srbija ide. Poželeće da nas vrate u prošlost – da oni vladaju, a da fabrike ponovo zakatanče, da ponovo imamo stotine hiljada ljudi otpuštenih sa posla, da nam ponovo oduzmu nacionalni ponos i dostojanstvo, da se izvinjavaju svuda, da naše ljude u džakovima šalju, a da uvek i na svakom mestu pronalaze krivca u nekom drugom. Nemojte da imate nikakvih iluzija, između svih njihovih lista nema nikakve razlike. Dan posle izbora biće ujedinjeni u svojoj mržnji prema napretku Srbije i svakom od nas – kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Izvor

You may also like