Home Politika Tzv. kosovska policija sada tereti građane zbog protesta ispred Filijale Poštanske štedionice

Tzv. kosovska policija sada tereti građane zbog protesta ispred Filijale Poštanske štedionice

by euronet063


PRIPADNICI tvz. kosovske policije kako su saoptšili iz Srpske demokratije u Kosvskoj Mitrovici terete četvoricu građana zbog navodnog incidenta tokom njihovog upada u prostorije glavne filijale Poptanske štedionice u Kosovskoj Mitrovici.

НАПИСАЛИ КАЗНУ СТЕФАНУ ВЕЉКОВИЋУ: Тзв. косовска полиција сада терети грађане због протеста испред Филијале Поштанске штедионице

foto fejsbuk

Kako je na društvenoj mreži Fejsbuk saopštio predsednik SD Aleksandar Arsenijević policija u severnom delu Mitrovice pokušala je danas da uruči kaznu potpredsedniku ove strane Stefanu Veljkoviću za navodno narušavanje javnog reda i mira odnosno „podstrekivanja na nasilje“ zbog dešavanja ispred glavne filijale Poštanske štedionice u ponedeljak – ali je Veljković odbio da preuzme kaznu.

– Mi možemo da poručimo da ne odustajemo od borbe i da nećemo da pokleknemo, sutra ćemo doći ovde u policijsku stanicu sa timom advokata – poručio je Veljković ispred policijske stanice u Kosovskoj Mitrovici dok je Aleksandar Arsenijević istakao da će se pozvati i na izjavu komandira tzv. kosovske policije za region sever Vetona Eljšanija koji je izjavio da nije bilo incidenata već samo razgovora sa građanima.

– Ovo je dodatan pritisak na nas i naše građane, a međunarodnoj zajendici poručujemo da nije dovoljno to što je osudila akciju tzv. ksoovske policije već da shvate i prihvate da je krivac za sve jednostrane akcije ovde na severu upravo u Prištini a ne ovde – poručio je Aleksandar Arsenijević iz Srpske demokratije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like