Home Zabava PEVAČICA U VELIKOJ DILEMI Senidah uvek ima jasan stav o svemu, ali oko jedne stvari joj je uvek teško da se odluči

PEVAČICA U VELIKOJ DILEMI Senidah uvek ima jasan stav o svemu, ali oko jedne stvari joj je uvek teško da se odluči

by euronet063


Zabava

Vesti

PEVAČICA U VELIKOJ DILEMI Senidah uvek ima jasan stav o svemu, ali oko jedne stvari joj je uvek teško da se odluči

Za razliku od brojnih muzičkih zvezda današnjice, Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, svoju popularnost stekla je pre svega zahvaljujući svom moćnom glasu i harizmi kojom pleni svoje slušaoce.

Senidah - foto Promo Grand kafa

Foto: sever zolak / Ustupljene fotografije

Senidah – foto Promo Grand kafa

Regionalnu pop divu ljudi obožavaju zbog toga što uvek stoji iza svojih modnih izbora i što je beskompromisno “svoja”. Senidah je inače prilično rezervisana po pitanju svog privatnog života.

Ono što sigurno znamo o pevačici, jeste da voli da uživa u životu, a naročito u svim onim malim svakodnevnim zadovoljstvima. Senidin životni stav jasno je izražen u jednom od njenih najnovijih hitova #SamoUživaj, koji na YouTube platformi ima višemilionske preglede.

Kao što vidite, Senidah je svima nama dala mogućnost da klikom na link sami odaberemo da li će se njena avantura u spotu “Samo uživaj” završiti kao srećna ljubavna priča ili na neki drugi način.

Isto tako, i sama pevačica voli da u životu ima puno izbora, čak i kad je uživanje u popodnevnoj kafi u pitanju. Trenutno, Senidah uživa u novim Insta Grand kafama, koje osim kremaste teksture nude i širok izbor različitih ukusa.

Za nju je popodnevna šolja ukusne kafe neizostavan popodnevni ritual koji nikada ne preskače. Ipak, Senida se svakoga dana suočava sa velikim izazovom, jer joj je zaista teško pada da se opredeli za samo jedan ukus Insta Grand kafe, pošto su joj svi omiljeni.

To je verovatno zato što je svaka šoljica Insta Grand kafe podjednako bogata penom, a svaki gutljaj donosi savršen balans gorčine i mlečnog ukusa.

Zato i vi, kada poželite šoljicu punu pozitivnog raspoloženja, isprobajte Insta Grand kafe 3in1 i 2in 1. Ovo neodoljivo kremasto zadovoljstvo nam od skoro dolazi pakovano u nove kesice veće gramaže za još vise uživanja koje će nam sigurno ulepšati dan.

#SamoUzivaj





Izvor

You may also like