Home Zabava Radoš Bajić otvoreno o porodici, FINANSIJSKIM PROBLEMIMA i naprasnom kraju serije „Ravna gora“ (VIDEO)

Radoš Bajić otvoreno o porodici, FINANSIJSKIM PROBLEMIMA i naprasnom kraju serije „Ravna gora“ (VIDEO)

by euronet063


Zabava

Vesti

Radoš Bajić otvoreno o porodici, FINANSIJSKIM PROBLEMIMA i naprasnom kraju serije „Ravna gora“ (VIDEO)

Radoš Bajić trenutno je okupiran snimanjem novih epizoda uspešne serije „Šifra Despot“ čiji nastavak će početi da se emituje druge polovine septembra.

RADOŠ BAJIĆ ZA "BLIC": Miša Janketić je bio uzor mnogima i MENI

Foto: Kostadin Kamenov / RAS Srbija


6 slika


Pogledaj galeriju

RADOŠ BAJIĆ ZA „BLIC“: Miša Janketić je bio uzor mnogima i MENI

– Kad pišete o Despotu pišite sve najbolje jer zaslužujemo da tako bude. Nosioci su izuzetni glumci i ljudi pre svega. Dajemo sve od sebe da snimimo nove epizode koje su dovoljno intrigante i interesantne u vremenu svega i svačega što im se nudi. I mi smo sa ovom serijom otišli korak dalje jer za ove prilike radimo preobiman posao i seriju sa najviše epizoda – kaže Radoš Bajić za „TV nagazin“.


Foto: K. Kamenov / RAS Srbija

Glumac i reditelj tvrdi da je, i pored svih prepreka koje je morao da pređe u filmskoj industriji, najviše zahvalan svojoj porodici koja mu je i najveći oslonac.

– Nekoliko puta sam izjavio da je za mene porodica koju sam stvorio sa mojom suprugom Milenom – važnija od celokupne karijere. Da sam svoju porodicu stavljao u drugi plan – moguće da bih u profesionalnom smislu postigao više, ali mi to nikada nije padalo na pamet. Danas sam kada je moja familija u pitanju veoma bogat čovek i veoma zahvalan Bogu – objašnjava Radoš Bajić.

„Ravna gora“

– Najteže nam je bilo krajem 2013. i 2014. godine kada je RTS na osnovu političkog pritiska i naloga jednostrano prekinuo seriju „Ravna gora“ i ostavio nas sa ogromnim finansijskim obavezama. Radilo se o stotinama hiljada evra – koje je “Contrast” morao potpuno sam da pokrije – objasnio je Radoš, a šta je sve imao da kaže u velikoj ispovesti za „Blic“ pogledajte u videu i u galeriji pred vama.



Izvor

You may also like