Home Politika „BEDNI POKUŠAJI DA NEKOM NANESE ŠTETU“: Kesar o izjavama Đilasa

„BEDNI POKUŠAJI DA NEKOM NANESE ŠTETU“: Kesar o izjavama Đilasa

by euronet063


ČLAN predsedništva Srpske napredne stranke Dejan Kesar, oglasio se povodom novih napada Dragana Đilasa koji su upućeni na račun Irene Vujović.

БЕДНИ ПОКУШАЈИ ДА НЕКОМ НАНЕСЕ ШТЕТУ: Кесар о изјавама Ђиласа - То је одраз његове аутопројекције, безнађа и бешчашћа

Foto: Novosti

Njegov komentar pročitajte u nastavku teksta.

„Dragan Đilas, očigledno fasciniran likom i delom aktuelne potpredsednice Vlade i ministarke zaštite  životne sredine Irene Vujović, ne odustaje od omalovažavanja, izmišljanja laži i bacanja prašine u oči pratiocima društvenih mreža, u neuspešnim pokušajima da uruši njen integrite.

Zamišljamo Đilasa kako samozadovoljno sedi pred ekranom kompjutera, smatrajući da je mnogo uspeo u političkom životu, i da ga zbog njegove veštine blaćenja političkiih protivnika, neko na Zapadu više ceni. Ali, nije blaćenje jedino po čemu ga građani dobro znaju. Upamćen je i po mizoginom ponašanju i fizičkom obračunu sa ženama u porodici, što jasno pokazuje da ovog, sada već političkog marginalca, ubuduće treba ignorisati. 

Podsetiću da je Dragana Đilasa u sunovrat političke karijere doveo niz katastrofalnih poteza zbog kojih je kasa Beograda, sa Đilasom kao gradonačelnikom, oterana u dubiozu. U isti koš promašenih i tendencioznih poteza spadaju i neupotrebljivi podzemni kontejneri, seče platana, kao i enormno bogaćenje u medijskom prostoru od prodaje reklama, pretvaranje prostora namenjenog deci u kuću Velikog brata, pljačkaška forma pri uvođenju kartica za gradski prevoz, pretnje pripadnicima policije i naravno, pljačka 619 miliona evra… A niz može i da se nastavi. 

Ovaj čovek, sazdan od pakosti i mržnje, nikada nije niti će birati sredstva u prljavoj političkoj borbi. Jedino je rešenje ignorisanje njegovih izmišljenih konstrukcija, a bedni pokušaji da nekome nanese štetu isključivo su odraz njegove autoprojekcije, njegovog beznađa i beščašća“ jasan je Kesar.

BONUS VIDEO: Stevandić o Bećiroviću: Patološki je opsednut Vučićem, kao da su mu ugradili čip

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like