Home Politika Kakve su to mere obezbeđenja kad je atentator uspeo da ispali devet metaka?

Kakve su to mere obezbeđenja kad je atentator uspeo da ispali devet metaka?

by euronet063


PREDSEDNIK SRS dr Vojislav Šešelj izjavio je da pokušaj ubistva predsedničkog kandidata i bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa ima mutnu pozadinu i da je pitanje da li će istraga to ikad uspeti da rasvetli.

ШЕШЕЉ ОБЈАСНИО КАКО СЕ ТРАМП СПАСАО, ПА ПОСТАВИО КЉУЧНО ПИТАЊЕ: Какве су то мере обезбеђења кад је атентатор успео да испали девет метака?

Foto: N. Skenderija

Ističe da Tramp predstavlja smetnju raznim centrima moći u SAD, koji se pod zajedničkim nazivom kolokvijalno nazivaju dubokom državom.

– On smeta, a nema drugog načina da ga uklone, da ga zaustave – kazao je Šešelj, koji je ranije i upozoravao da Trampu preti opasnost od atentata.

Dodaje da se Božija promisao i Božija ruka umešala i spasila Trampa.

– Bio bi mrtav da je ostao u istom položaju glave u kom je bio sekund ranije. On je okretao glavu i na desnu stranu kad se obraćao publici i taj okret glave sprečio je da metak uđe u glavu. Reč je o malokalibarskoj snajperskoj puški. Pola lobanje bi mu otpalo da je pogođen jer malokalibarski metak se odbija o tvrdu podlogu, o kosti lobanje i to je smišljen postupak. Atentator je dobar strelac. Vidite da je prvim metkom pogodio Trampa, ali neuspešno zbog te Božije volje. Ostalim mecima je pogodio ljude u publici. Postavlja se pitanje kakve su to mere obezbeđenja kad je atentator uspeo da ispali devet metaka? Postoje očevici koji su videli i da su to javili policiji, a policija nije reagovala. Zašto? – pita Šešelj.

Kaže da je Tramp bio izložen novim pucnjima.

– Da je bio još jedan pucač, mogao je da ga pogodi. Veoma mi je drago što je Tramp preživeo ovaj atentat i što nema težih povreda. On je šansa celog sveta da se izbegne svetski rat. Ne daj Bože da Bajden, pobedi – eto nam trećeg svetskog rata. Pitanje je da li bi to planeta preživela – rekao je lider radikala.

Očekuje da Tramp popravi odnose sa Rusijom, ali i Kinom. Nada se da će sada ići na smirivanje odnosa sa Pekingom.

– Tramp bi umirio i ove evropske jastrebove – kazao je Šešelj.

Najnovije vesti o atentatu na Donalda Trampa pratite u našem blogu.

(alo.rs/ S.R.)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like