Home Politika OTIMAČINA ZA LIDERSTVO NA PROTESTIMA POSTAJE KAO STIHIJA

OTIMAČINA ZA LIDERSTVO NA PROTESTIMA POSTAJE KAO STIHIJA

by euronet063


VIŠE nije tajna da su se međusobno posvađali svi zainteresovani opozicioni akteri, uzduž i popreko, ko će da bude lider protesta.

ОТИМАЧИНА ЗА ЛИДЕРСТВО НА ПРОТЕСТИМА ПОСТАЈЕ КАО СТИХИЈА

Foto: Tanjug/Printskrin

Prethodnih dana postalo je jasno da je svako počeo da organizuje svoj protest kako mu dođe, a danas ta pojava doživljava pravu kulminaciju, budući da je zakazano čak pet protesta u isto vreme – Ljig, Barajevo, Kraljevo, Aranđelovac i Šabac.

Postalo je nemoguće ispratiti ko gde hoće da ide i za šta da se bori. Nestorovićevi i Đilasovi idu u jedan grad, Zelenović pravi skup u drugom, „nezavisni ekolozi“ idu u treći, Kokanović poručuje da neće da ide „nigde gde su partije“, grupa Ćute Jovanovića poručuje da neće više nigde sa Kokanovićem, a udruženja poljoprivrednika traže da svi zajedno prestanu da ih pominju, jer oni sa ovim protestima ne žele da imaju ništa.

Pravi galimatijas za pokušaje sluđivanja naroda, kakav smo gledali i za junske izbore, kao i u mnogim drugim prilikama godinama unazad. Međutim, šanse su im nikakve, jer ih je narod odavno prozreo i prezreo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like