Home Politika Srbija je zemlja svih njenih građana, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost

Srbija je zemlja svih njenih građana, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost

by euronet063


PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas poslastičarnicu Pelivan u Beogradu i razgovarao sa vlasnicima.

ВУЧИЋ НАКОН НАПАДА НА ВЛАСНИКЕ ПЕЛИВАНА: Србија је земља свих њених грађана, без обзира на националну или верску припадност

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

– Poslastičarnica Pelivan deo je naše zajedničke baštine, ne samo Beograda, već i cele Srbije. Ovo mesto je simbol ljubavi, zajedništva i poštovanja koje traje više od jednog i po veka.

Kao predsednik Republike Srbije, želim da pošaljem jasnu poruku da pretnjama koje su prethodnih dana upućene vlasnicima, nema mesta u našem društvu. Srbija je zemlja svih njenih građana, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost. Naš zadatak je da čuvamo i branimo našu zajedničku prošlost i budućnost.

Nadležni organi preduzeli su sve potrebne mere kako bi zaštitili porodicu koja vodi poslastičarnicu Pelivan i obezbedili da se ovakvi incidenti ne ponove. Ovo je zemlja u kojoj svi građani treba da osećaju sigurnost i pripadnost i to je nešto što ćemo čvrsto braniti – napisao je Vučić uz video.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like