Home Politika Zeleno-levi front sa organizacijama iz Hrvatske u pozadini Beomajdana

Zeleno-levi front sa organizacijama iz Hrvatske u pozadini Beomajdana

by euronet063


ONO što je danima sve jasnije izlazilo na videlo, sada je direktno potvrđeno prilikom intervjua koji je za medije Dragana Šolaka dao lider „žute patke“ Radomir Lazović ispred Zeleno-levog fronta.

ПОТВРДА СТИГЛА ОД РАДОМИРА ЛАЗОВИЋА: Зелено-леви фронт са организацијама из Хрватске у позадини Беомајдана

Radomir Lazović

Lazović je obavestio javnost da ZLF stoji iza antilitijumskih protesta, podržavajući iz drugog plana „ekološke“ pokrete uz pomoć iz inostranstva, a posebno se oslanjajući na Hrvatsku. Inače, i ranije je zabeleženo da je hrvatska političarka Nikolina Rajković učestvovala na protestima u Beogradu.

Kao neko ko zajedno sa organizacijama iz Hrvatske očigledno sprovodi i usmerava proteste u Srbiji, Lazović je u ime ZLF najavio i njihov nastavak za jesen.

Inače, ZLF i njihova inicijativa „Ne davimo Beograd“ imaju tradiciju sprovođenja obojenih revolucija u našoj zemlji, upravo delujući iz drugog plana.

Ne tako davno su Lazović i kompanija tvrdili da su spontana grupa građana koja se finansira od privatnih donacija, a zapravo je „Ne davimo Beograd“ nastao kao projekat koji je izdašno finansirala nemačka politička fondacija „Hajnrih Bel“ kroz saradnju sa Lazovićevim udruženjem „Mikroart“. Tada se desilo i čuveno potpisivanje ugovora od strane Radomira Lazovića sa samim sobom, kao istovremenim predstavnikom donatora i primaocem donacije.  

Sasvim je izvesno da će se vrlo brzo otkriti slični mehanizmi inostranih novčanih tokova i iza sadašnjeg pokušaja obojene revolucije u Srbiji, koja se sprovodi kao Beomajdan pod maskom borbe protiv litijuma.

BONUS VIDEO: SKANDAL! Ovi ljudi nemaju meru: Lažni ekolog Kokanović udario na Srbe sa Kosova i Metohije!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like