Home Politika Aleksandar Vulin jasno poručio onima koji bi da prave Beomajdan

Aleksandar Vulin jasno poručio onima koji bi da prave Beomajdan

by euronet063


ALEKSANDAR Vučić nije predsednik koji poklanja mnogo pažnje svojoj bezbednosti, a baš nimalo ne dozvoljava da pretnje i napadi utiču na njegovu politiku.

ВУЧИЋ ЖИВИ ЗА СРБИЈУ, А ОНИ ЗА ЊЕГОВУ ПОЛИТИЧКУ ИЛИ ЛИЧНУ ЛИКВИДАЦИЈУ: Александар Вулин јасно поручио онима који би да праве Беомајдан

Foto: MUP

Istakao je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin.

– I to je još jedna razlika između njega i vođa NATO partija u Srbiji. A najveća razlika između njega i njih je što on živi za Srbiju a oni za njegovi političku ili ličnu likvidaciju, šta dođe prvo – ističe Vulin.

I jeste Aleksandar Vučić u pravu, građani Srbije ne treba da brinu, nećemo dozvoliti ni novi 5. oktobar ni srpski Majdan, a nećemo dozvoliti ni da nam ubiju predsednika svih Srba. A za one koji plaćaju pripreme za obojenu revoluciju kao i za one koji su novac primili i treba da izvedu prevrat jedan savet, znamo šta radite i znamo šta spremate, više puta smo vas sprečili, nemojte pokušavati ponovo – poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin opozicionim partijama koje pozivaju na nova nasilja u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like