Home Politika Vučić sumirao radnu nedelju – Blic

Vučić sumirao radnu nedelju – Blic

by euronet063


Vesti

Politika

Vučić sumirao radnu nedelju

Aleksandar Vučić sumirao je radnu nedelju koja je na izmaku. Svakako, događaj koji je obeležio ovu nedelju je poseta predsednika Francuske Emanuela Makrona.

.

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

.

Za nama je veoma važna nedelja. Poseta francuskog predsednika još jednom je potvrdila tradicionalno dobre prijateljske odnose naših zemalja i naroda. Dogovorili smo mnogo važnih projekata koji će ojačati naše partnerstvo i doneti dobra Srbiji.

Blic preporučuje


U FOKUSU GEOPOLITIČKE TEME Vučević sutra učestvuje na Bledskom strateškom forumu: Dolazi i Julija Navaljna


„NASTAVLJAMO REDOVNE PATROLE“ Kfor o povećanju broja karabinjera na mostu na Ibru: Periodične obuke za testiranje starih procedura

Imali smo mnogo bitnih sastanaka na GLOBSEC2024 o svim važnim pitanjima, a posebno u svetlu onoga to se dešava na Kosovu i Metohiji. Mi ćemo nastaviti da se ponašamo odgovorno, da radimo sa našim narodom i pokušamo da sačuvamo mir i njihov opstanak.

Bilo je dobro što smo ovde prisutni, da razgovaramo, obnovimo stare i napravimo nove kontakte. Dogovorili smo važne bilateralne posete, a do kraja ove godine očekujem i napredak Srbije na evropskom putu.

Naša zemlja je posvećena reformama i svom evrospkom putu, ali na prvom mestu ekonomskom razvoju i boljem životu svih svojih građana. Važno je da guramo napred i ja ću nastaviti da radim na tome“, napisao je predsednik na Instagram stranici „buducnostsrbijeav“.



Izvor

You may also like