Home Politika Brutalna laž lista „Danas“ da raskidam koaliciju sa SPS

Brutalna laž lista „Danas“ da raskidam koaliciju sa SPS

by euronet063


BRUTALNA je laž da sam rukovodstvu SPS poslao nekakvu cirkularnu poruku u kojoj ih obaveštavam da raskidamo dugogodišnju koaliciju. Nema ništa od toga. Idemo dalje.

ПАЛМА: Брутална лаж листа Данас да раскидам коалицију са СПС

Foto: Tanjug

Ovako je prvi čovek Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, za „Novosti“, prokomentarisao pisanje lista „Danas“ da je potpredsednih njegove stranke Života Starčević poslao SMS poruke Ivici Dačiću i svima u užem rukovodstvu socijlasta u kojem ih obaveštava da se koalicija raskida kako više ne bi bili na teretu SPS:

– Poštovani, želim da vas informišem da ne želim više da vam budem na teretu kako je moj poštovani brat Ivica Dačić rekao meni da mu spočitavate. Veoma brzo ću biti u jednoj emisiji, na televiziji koja naravno nije Šolakova, i saopštiti da ja više nisam u koaliciji sa vama a da ću na sledeće izbore izaći samostalno. Želim vam puno uspeha u daljem radu – naveo je „Danas“ sadržaj poruke.

Inače, spoj socijalista i JS traje još od 2008. godine i to je najdugovečnija koalicija od ponovnog uvođenja višestranačja početkom devedestih godina prošlog veka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like