Home Politika Vladimir Đukanović i Đorđe Vukadinović u oštroj prepirci: Povod za sve je fotografija na kojoj je Dragan Đilas

Vladimir Đukanović i Đorđe Vukadinović u oštroj prepirci: Povod za sve je fotografija na kojoj je Dragan Đilas

by euronet063


Vesti

Politika

Vladimir Đukanović i Đorđe Vukadinović u oštroj prepirci: Povod za sve je fotografija na kojoj je Dragan Đilas

Ko je nezavisan, a ko nije, ko sme da se sastaje sa liderima opozicije, kopanje litijuma… Sve to je bila tema prozivke koja se na društvenim mrežama odvijala između Vladimira Đukanovića, poslanika i funkcionera Srpske napredne stranke (SNS), i Đorđa Vukadinovića, političkog analitičara.

.

Foto: Snežana Krstić, Vesna Lalić, Twitter / Ringier

.

Prvo je Đukanović na društvenoj mreži „iks“ objavio fotografiju susreta Vukadinovića sa Draganom Đilasom, liderom Stranke slobode i pravde (SSP).

Blic preporučuje


KAKVI SU EFEKTI POSETE VUČIĆA PODRINJU? Vukadinović za „Jutro na Blic“ : Predsednik založio svoju popularnost za nepopularni projekat Jadar

Naš dragi “nezavisni analitičar” Đorđe Vukadinović večeras na kafici sa “nezavisnim” Draganom Đilasom. Kapiram da ugovaraju “nezavisno istraživanje” u vezi sa rudarenjem litijuma – napisao je on društvenoj mreži „iks“.

Vukadinović mu na to nije ostao dužan, i pecnuo ga oko kopanja litijuma, za šta se inače zalaže funkcioner SNS.

– Dragi „advokate Đukanoviću“: Ne pali više taj film sa „žutim trakama“ i „zabranjenim“ ljudima. Ili mislite da samo Predsednik Vučić sme da se viđa sa opozicionim liderima? Uzgred, baš jutros sam pola sata razgovarao o litijumu sa jednim funkcionerom SNS. Svi misle da vam je kampanja propala – napisao je Vukadinović.

Na to mu je Đukanović zamerio da nije objektivan.

– Ma Đorđe niko vam ništa nije rekao. Samo, manite da glumite nezavisnog i objektivnog analitičara. Suština je u tome da ste vi politički aktivista. Naravno, na to imate puno pravo i ja to poštujem. Samo je red da to zna i javnost – napisao je Đukanović.



Izvor

You may also like