Home Politika Brnabić: Zvicer predstavlja najozbiljniju pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića

Brnabić: Zvicer predstavlja najozbiljniju pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića

by euronet063


Vesti

Politika

Brnabić: Zvicer predstavlja najozbiljniju pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je „jedini ozbiljan, odlučan borac protiv mafije i organizovanog kriminala predsednik Srbije Aleksandar Vučić“, kao i da „postoji pretnja po njegov život“ dok god je šef „kavačkog klana“ Radoje Zvicer na slobodi.

Ana Brnabić

Foto: RTS / screenshot

Ana Brnabić

Vučić je ne samo brana da ovom zemljom i regionom zavlada organizovani kriminal i mafija, već je garant sigurnosti i stabilnosti Srbije – rekla je Brnabić na Hepi televiziji, komentarišući transkript razgovora Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije Ljuba Milovića, koji su objavili crnogorski mediji, a u kojem se preti Vučiću.

Blic preporučuje

Ona je rekla da Zvicer, koji je na slobodi, „predstavlja najozbiljniju pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića“.

Ana Brnabić je navela da je Zvicer rekao da će Vučića „medijski da udari“ i dodala da te „medijske udarce možemo da vidimo non-stop“.

To su kontinuirani medijski udarci i napadi na Vučića i njegovu porodicu, to je kontinuirana dehumanizacija o kojoj mi pričamo i pokušavamo da pričamo svih ovih godina, a vi sada vidite dokaz kroz ovu skaj prepisku da je to i bio plan – rekla je Ana Brnabić.

„To uvek ide preko onih koji su navezani na neke zapadne fondove“

Prema njenim rečima, to uvek ide „preko onih koji su nekako navezani na neke zapadne fondove, koji su zaštićeni kao istraživački novinari i mediji“.

Dodala je da se informacije, čije su izvor advokati mafijaša, puštaju kroz njihove istraživačke medije, a zatim se šire i kroz Skupštinu Srbije preko poslanika opozicije.

Radoje Zvicer dok je na slobodi najopasnija je pretnja po život Vučića, smatra Brnabić

Foto: Sky / Ringier

Radoje Zvicer dok je na slobodi najopasnija je pretnja po život Vučića, smatra Brnabić

Koga to ne zabrinjava i ko želi i od tih medija i te opozicije da učestvuje u tome, svesno ili nesvesno treba da se zapita šta radi dok ne bude bilo kasno zato što smo mi već jednom u Srbiji imali ubistvo tada predsednika Vlade – rekla je Ana Brnabić.

Predsednica Skupštine Srbije je kazala i da stiče utisak da javnost nije svesna kolika opasnost preti po život Vučića.

Vučić je „jedina brana toj mafiji, a oni ga udaraju preko medija“.

(N1)



Izvor

You may also like