Home Politika Brojevi telefona za postavljanje pitanja Vučiću: Predsednik Srbije ide u Mali Zvornik u 18 sati

Brojevi telefona za postavljanje pitanja Vučiću: Predsednik Srbije ide u Mali Zvornik u 18 sati

by euronet063


Vesti

Politika

Brojevi telefona za postavljanje pitanja Vučiću: Predsednik Srbije ide u Mali Zvornik u 18 sati

Predsednik Aleksandar Vučić posetiće danas Mali Zvornik gde će u skupštinskoj sali, od 18 časova, razgovarati sa građanima, saopšteno je iz opštinske uprave.

Aleksandar Vučić

Foto: Sava Radovanović / Tanjug

Aleksandar Vučić

Pozvani su građani koji žele da postave pitanja predsedniku na teme iskopavanja litijuma, kompanije „Rio Tinto“ i slično, da se jave na brojeve telefona: 015/471-300, 069/8046201, 069/8046202.

Blic preporučuje


„PRISTUP JE SLOBODAN I SVI SU DOBRO DOŠLI“ Vučić o poseti Malom Zvorniku: Dolazim da čujem i saslušam narod (VIDEO)

Kako je navedeno ulaz u skupštinsku salu biće dozvoljen samo unapred prijavljenim učesnicima i to najkasnije pola sata pre početka razgovora.

Najavio da će razgovarati sa narodom

Vučić je posle subotnjeg protesta protiv otvaranja rudnika litijuma, održanog u Beogradu, najavio da će razgovarati sa građanima i posetiti Loznicu, Krupanj, Mali Zvornik, Čačak, Valjevo i druga mesta za koja je jadarit goruća tema.

Podsetimo, prethodni put je zbog jadarita, odnosno rudnika litijuma, Vučić posetio ovaj kraj početkom decembra 2021. godine, tada je u lozničkom selu Gornje Nedeljice razgovarao sa zainteresovanim građanima dvanaest sela Jadarskog kraja gde je bila najveća zabrinutost zbog dotadašnjih aktivnosti kompanije ‘’Rio Tinto’’ na tom terenu.

(Novosti)



Izvor

You may also like