Home Politika Dobrica Veselinović: Nećemo izgubiti izbore, imaćemo hiljade odbornika!

Dobrica Veselinović: Nećemo izgubiti izbore, imaćemo hiljade odbornika!

by euronet063


Vesti

Politika

Dobrica Veselinović: Nećemo izgubiti izbore, imaćemo hiljade odbornika!

Kandidat za gradonačelnika Beograda sa liste „Biram Beograd“ Dobrica Veselinović izjavio je da promene počinju sa lokalom i da veruje da neće izgubiti izbore. „Odmah 3. juna treba da se nastavi kampanja razvlašćivanja SNS svuda. Moramo da se spremamo za sledeće borbe, izazove“, rekao je on.

Dobrica Veselinović

Foto: Djordje Kojadinovic / RAS Srbija

Dobrica Veselinović

– Izbore nećemo izgubiti, odlučili smo da izađemo na izbore i da se borimo. Imaćemo hiljade odbornika koji će učiniti političku dinamiku potpuno drugačijom – rekao je Veselinović u emisiji Iza vesti.

Blic preporučuje

Kada je u pitanju odgovornost, Veselinović kaže da ona podrazumeva da u izbornoj noći izađu sa jasnom, preciznom i tačnom informacijom o broju osvojenih glasova i kažu sledeće korake, kao i ko snosi odgovornost za rezultat kakav god on bio.

Kaže da nema iluzije da će izbori biti fer, pošteni, praznik demokratije. ali da će verovati rezultatima koji su njihovi kontrolori obradili, a kako je istakao, biće ih na svakom biračkom mestu.

Prema njegovim rečima, promena koja počinje odozdo, počinje kada se opozicija ujedini i kada izlazi na izbore.

Prema njegovim rečima, promena koja počinje odozdo, počinje kada se opozicija ujedini i kada izlazi na izbore.

– Moj odgovor je da borba nikad neće stati, ni 2. ni 3. juna. Naša odgovornost i uloga je da se borimo – rekao je Veselinović.

On je rekao da ne smatra da se nalaze na početnoj tački kao 17. decembra, podsećajući da je rezultat opozicije bio dobar, – najbolji od kada je SNS došla na vlast. –

To je kako je naveo, omogućilo da se opozicija institucionalizuje, da se pojave nova lica, naprave preduslovi za ovu fazu kada, kako kaže, izlazimo na izbore i očekujemo dobar rezultat.

– Za mene je dobar rezultat da ljudi izađu na izbore i kažu kako žele da žive u budućnosti – navodi Veselinović.

Ujedinjena opozicija postoji

Opozicija, kako je naveo, sarađuje dobro i izlazi zajedno u velikom broju gradova i opština, osim u Beogradu.

„To što ne izlazi zajedno u Beogradu je taktičko razilaženje“, naveo je Veselinović dodajući da mu je apsolutno prihvatljivo da se 3. juna ponovo nađu na istoj tački sa SSP-om, ProGlasom.

Veselinović ističe da se sve vreme razgovara sa tim ljudima oko toga šta su strategije i taktike kako razvlastiti ovu vlast.

– Oko suštine razvlašćivanja SNS nema nikakve razlike – kaže Veselinović.

(N1)



Izvor

You may also like