Home Politika Dodik: Konaković i Severina bi jedno drugom trebalo da pevaju „Virujen u te“

Dodik: Konaković i Severina bi jedno drugom trebalo da pevaju „Virujen u te“

by euronet063


Vesti

Politika

Dodik: Konaković i Severina bi jedno drugom trebalo da pevaju „Virujen u te“

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovorio je ministru spoljnih poslova u Savetu ministara BiH Elmedinu Konakoviću na tvrdnju da je hrvatska pevačica Severina zadržana na granici sa Srbijom samo zato što je „govorila istinu o Srebrenici“, porukom da bi Konaković i Severina jedno drrugom trebalo da pevaju „Virujen u te“.

Milorad Dodik

Foto: Miomir jakovljević / Ringier

Milorad Dodik

Dodik je za Konakovića rekao da sve više liči na estradnog menadžera, a sve manje na političara i da je komentarom o zadržavanju hrvatske pevačice na granici Srbije, kako je naveo, Konaković „pao na niske granje ako je za njega Severina oličenje istine“.

Blic preporučuje

Ako je pevaljka Severina, koja je slavu stekla u Srbiji, za njega etalon moralnosti i oličenje istine, pao je na niske grane. Istina, slični se sličnima raduju – napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

„Srbija opsesija za Konakovića“

Razume, kaže Dodik, da je Srbija opsesija za Konakovića i ističe da mu tu ne može pomoći.

U svom očaju, Dino Konaković bi verovatno stao i na stranu (Marka Perkovića) Tompsona, samo zato što je reč o nekome ko seje mržnju protiv Srba. Zato neka Dino i Severina pevaju jedno drugom ‘Virujen u te“ – naveo je Dodik.

Severina je juče zadržana na granici sa Srbijom oko sat i po vremena, a posle provera dozvoljeno joj je da uđe u zemlju, što je mnogima, pa i Konakoviću bila inspiracija da kaže nešto protiv Srbije i Srba. On je, naime, na platformi Iks napisao da Srbija javnim ličnostima iz BiH i Hrvatske ograničava kretanje „samo zato što govore istinu o Srebrenici“.

(Tanjug)



Izvor

You may also like