Home Politika Dr Dragan Milić: Opozicija mora da se rebrendira da bi pobedila, protesta u Nišu neće biti

Dr Dragan Milić: Opozicija mora da se rebrendira da bi pobedila, protesta u Nišu neće biti

by euronet063


Vesti

Politika

Dr Dragan Milić: Opozicija mora da se rebrendira da bi pobedila, protesta u Nišu neće biti

Dr Dragan Milić, koji je ispred grupe građana na lokalnim izborima u Nišu osvojio 16 mandata, izjavio je sinoć da u tom gradu neće biti organizovani protesti. On je ostao pri stavu da je u Nišu pobedila opozicija.

Dr Dragan Milić

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

Dr Dragan Milić

„Mi smo se tukli sa moćnom organizacijom… Oni nemaju većinu, jer ako neko ima 3.000 više glasova onda ne možete imati većinu“, rekao je dr Dragan Milić u Utisku nedelje.

Blic preporučuje

„Na osnovu papira koje mi imamo, a gde Gradska izborna komisija kaže da su naši zahtevi nejasni, pa sad ne znam da li treba zahteve da napišemo na ruskom ili kineskom da bi bilo jasnije. Navešću primer biračkih mesta 10 i 18. Na biračkom mestu broj 10 imate prepravljen broj ukupnog broja listića na 854, a da je u originalnom bio 841 listić. Tu je 13 listića više ubačeno i jasno se vidi da je za Rusku stranku prepravljeno… Ova stranka ima sedam glasova iznad cenzusa“, rekao je Milić o izborima u Nišu.

Opozicija mora da se rebrendira

„Ako imate građane koji su prevareni iks puta, kako mislite da vam veruju? Imate situaciju u decembru gde je opozicija izašla ujedinjena i ostvarila dobar rezultat, ja sam glasao za opoziciju tada, a onda neposredno nakon toga dolazi do svađe i podele, ja nemam pravo da im delim savete, ali sam tada kao građanin doživeo ogromno razočarenje. Neophodno je da se napravi rekompozicija, odnosno da se opozicija rebrendira i da postane nešto potpuno drugačije od ovog“, rekao je Milić o opoziciji.

.

Foto: Dimitrije Nikolić / Tanjug

.

Što se tiče protesta u Nišu, dr Dragan Milić je još jednom ponovio da će se „za izbornu pobedu boriti u institucijama“.

„Tih protesta o kojima tako pričaju, njih neće biti. Neće biti niških krvavih glava, kao što neće pući nikakav prozor“, rekao je dr Milić.



Izvor

You may also like