Home Politika Dritan Abazović žestoko napao Milojka Spajića, nazvao ga dripcem

Dritan Abazović žestoko napao Milojka Spajića, nazvao ga dripcem

by euronet063


Vesti

Politika

Dritan Abazović žestoko napao Milojka Spajića, nazvao ga dripcem

Dritan Abazović, lider pokreta URA i bivši premijer Crne Gore, započeo je već kampanju za vanredne lokalne izbore u Podgorici 29. septembra i to žestokim napadom na Milojka Spajića, aktuelnog premijera, koga je nazvao ni manje ni više nego dripcem, prevarantom i spekulantom.

.

Foto: Tanjug/ Strahinja Aćimović, AP/ Boris Grdanoski / Ringier

.

Abazović je na konferenciji za novinare govorio gotovo samo o Spajiću.

Ovakvog dripca Crna Gora nikada nije imala na čelu države, ovakve prevarante, ovakve ljude koji nemaju nikakav odnos i nikakvu emociju prema državi. Ovakve spekulante, ovakve ljude kojima ništa apsolutno nije sveto i koji imaju samo jednu agendu, da sve upropaste i pobegnu iz Crne Gore, ovo se nikada dešavalo nije – poručio je Abazović.

Potom je najavio vanredne lokalne izbore u Podgorici.

– Što im nekolicina nacionalista u tome pomaže, ja sam siguran da će pravi odgovor dobiti i 29. septembra u Podgorici, a onda i u celoj Crnoj Gori. I mislim da je stvarno vreme da se neka pristojna alternativa okupi i da građanska Crna Gora i evropska Crna Gora dobije predstavnike koji, ako ništa drugo, radiće u skladu sa Ustavom, zakonima i poslovnicima – rekao je Abazović.

„Milojko je ponovo pobegao iz parlamenta“

Svoj govor Abazović je podelio i na svom „X“ profilu.

Milojko ponovo pobegao iz parlamenta. Ovakvog dripca Crna Gora još gledala nije. Siguran sam da će građani o njemu reći svoje 29. septembra u Podgorici. Izborili smo se sa kriminalcima, a rešićemo se i ovih prevaranata. Pobediće pristojna Crna Gora – napisao je Abazović.

Inače, Spajić se ovih dana nalazi u Parizu na Olimpijskim igrama gde se, između ostalog, sreo i sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije i Novakom Đokovićem, najboljim teniserom sveta.



Izvor

You may also like