Home Politika EVO ZAŠTO MRZE I NASILJEM RUŠE VUČIĆA! Srbija je nikad jača, i sa Olimpijskih igara se vraća kao najuspešnija država regiona! (VIDEO)

EVO ZAŠTO MRZE I NASILJEM RUŠE VUČIĆA! Srbija je nikad jača, i sa Olimpijskih igara se vraća kao najuspešnija država regiona! (VIDEO)

by euronet063


ODGOVOR na pitanje zašto je neko sinoć sprovodio stravično nasilje na ulicama Beograda stigao je nepun dan kasnije.

ЕВО ЗАШТО МРЗЕ И НАСИЉЕМ РУШЕ ВУЧИЋА! Србија је никад јача, и са Олимпијских игара се враћа као најуспешнија држава региона! (ВИДЕО)

Foto: TANJUG/ JOVANA KULAŠEVIĆ

Srbija se nakon pobede nad Hrvatskom u finalu olimpijskog vaterpolo turnira iz Pariza vraća kao 27. na listi najuspešnijih reprezentacija, a najuspešnija u regionu Zapadnog Balkana ili bivše Jugoslavije, kako ko više voli.

U leđa nam gledaju Hrvatska i Slovenija, dok ostale države nisu ni rangirane jer nisu osvojile nijednu medalju. Mnogi su u zemlji i komšiluku seirili zbog lošijeg starta srpskih sportista i za to krivili Aleksandra Vučića. Ali, kao i u politici, opet su izgubili. Srbija je i u sportu pretekla sve zemlje regiona, kao što ih je pretekla ili ih pretiče i u ekonomiji, životnom standardu i međunarodnom političkom ugledu. E, za to je Vučić vaistinu kriv i to mu nikada neće oprostiti.

Učiniće sve da ga uklone na bilo koji način i Srbiju resetuju na slabašnu i poslušnu državicu iz perioda od pre 2012. godine. Ipak, ishod tih pokušaja završiće se kao i svi prethodni i gorespomenuti. Baš kao što se završio i sinoćnji nasilni pokušaj otimanja države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like