Home Politika Izbori Niš: Vladimir Đukanović kaže da je pobeda koalicije oko SNS-a čista kao suza

Izbori Niš: Vladimir Đukanović kaže da je pobeda koalicije oko SNS-a čista kao suza

by euronet063


Vesti

Politika

Izbori Niš: Vladimir Đukanović kaže da je pobeda koalicije oko SNS-a čista kao suza

Vladimir Đukanović, član predsedništva SNS-a, kaže da je pobeda koalicije oko te stranke u Nišu „čista kao suza“, ali da naprednjaci svakako nisu zadovoljni rezultatom.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.

Đukanović se još jednom osvrnuo na rezultate glasanja na gradskim izborima u najvećem gradu na jugu Srbije.

Blic preporučuje

– Znate, mi smo gotovo 20 odsto u prednosti u odnosu na drugoplasiranog, koji tvrdi da je pobednik. Složićete se da je to ogromna razlika. Da li smo zadovoljni rezultatom? Svakako nismo. Moralo je i moglo je daleko bolje, jer se baš u Nišu najviše uradilo, a naši ljudi, umesto da su predstavljali građanima šta smo sve uradili za njih, više su se međusobno svađali i jedni drugima podmetali afere – poručio je Đukanović.

„Dr Milić uspeo obmanom da dođe do znatnog broja birača“

Kako je rekao, SNS će u Nišu „ozbiljno poraditi na promeni stranačke organizacije“.

– Zato je doktor Dragan Milić, prosipajući najprimitivniju demagogiju, uspeo da obmanom dođe do znatnog broja birača. Nema ništa gore nego kada kampanju baziraš na komentarima sa društvenih mreža i onda prosipaš alanfordovsku demagogiju kako je bolje biti bogat nego siromašan. Na to se svodila njegova kampanja. Naši ljudi su se, umesto da su mu se činjenicama i argumentima suprotstavljali, međusobno svađali. Zato će morati mnogo toga da se promeni u Nišu – naveo je Đukanović.

(Kurir)



Izvor

You may also like