Home Politika Kako je došlo do neviđenog incidenta u opštini Medijana zbog slike Putina

Kako je došlo do neviđenog incidenta u opštini Medijana zbog slike Putina

by euronet063


Vesti

Politika

Kako je došlo do neviđenog incidenta u opštini Medijana zbog slike Putina

  • Zaposleni upao, pretio i maltretirao odbornike i zaposlene u opštini Medijana
  • Napadač saslušan u tužilaštvu i policiji, bio pod dejstvom alkohola

Posle incidenta u zgradi niške opštine Medijana koju vodi opozicija, zaposleni koji je upao u opštinu, pretio i maltretirao odbornike i zaposlene – saslušan je u tužilaštvu i policiji. Bio je pod dejstvom alkohola i na godišnjem odmoru, izveli su ga zaposleni, ali se vratio, pa ga je naposletku odvela policija.

.

Foto: B. Janačković / Ringier

.

Krenulo je telefonskim uznemiravanjem većnika.

Blic preporučuje

U toku sastanka sam sa nepoznatog broja dobio jedan neprijatan poziv – priča Milan Milenković, član Veća Gradske opštine Medijana u Nišu.

Jedan od zaposlenih uporno je hteo da zna:

Gde je Putin? – predočio je Mladen Đurić, predsednik opštine Medijana.

Kroz viku, nasrtaje i pretnje, prošao je i novi predsednik opštine.

On je, prema rečima naših kolega, ušao u ovaj prostor, tražio me, ali sam ja već bio izvan zgrade zbog sastanka. Međutim, našao je predsednika – dodaje Milan Milenković.

„Gde je Putin?“

Ušao je, bacio je naočare za sunce ispred mene uz neku čudnu gestikulaciju. Kad sam mu ja rekao da ipak ne može sa mnom tako da priča, on je povisio ton i ponovio „gde je Putin“ – opisao je scenu Mladen Đurić.

Milan je mnoge od tih poziva pustio na spikerfon, baš zato da bi se čulo, vrlo mu se direktno obraćao, poput – Milane, pojavi se odmah, vrati sliku, naći ću te… – dodao je Marko Aleksovski, zamenik predsednika opštine Medijana.

„Ovde je verovatno u pitanju lično nezadovoljstvo“

Dakle, ovde je verovatno u pitanju neko lično nezadovoljstvo, jer mi ovde pokušavamo da uvedemo neku drugačiju radnu etiku i ima onih kojima to ne odgovara – smatra Milan Milenković.

Zaposleni, koga će zakonski goniti, radi, kažu, u IT odeljenju opštine, koja pored toga – plaća firmu za te poslove. Daleko od portirnice gde je, zapravo, nekada bio Putin, odnosno njegova slika dok gricka semenke u polju.

(N1)



Izvor

You may also like