Home Politika Lažni ekolog iz Uba Miloš Petković uhapšen sa drogom

Lažni ekolog iz Uba Miloš Petković uhapšen sa drogom

by euronet063


Kako saznajemo, jedan od predstavnika tzv. antilitijumske opozicije Miloš Petković iz Uba uhapšen je tokom današnjeg dana u mestu Trnjaci, opština Ub, nakon što je kod njega pronađeno blizu 30 grama marihuane.

Лажни еколог из Уба Милош Петковић ухапшен са дрогом

Foto SK

Petković se prilikom privođenja nalazio u automobilu koji je vozio njegov prijatelj, a protiv njega je, uz oduzimanje pomenutih narkotika, podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga.

Petković, koji se deklariše kao simpatizer „Novog DSS“, u lokalnoj sredini je poznat kao organizator i moderator „antilitijumskog“ protestnog skupa koji je pod nazivom „Ub protiv Rio Tinta“ održan 2. avgusta, ali i kao administrator „Instagram“ stranice „Dogodine u Prizrenu“.

Iako smo se do sada, kada su u pitanju organizatori i istaknuti učesnici „antilitijumskih“ i drugih kvaziekoloških protesta, susreli sa vrlo živopisnom galerijom likova, među kojima su (navedimo samo neke) oni skloni različitim oblicima egzibicionizma, finansijskih i drugih mahinacija, te verbalnog i fizičkog nasilja prema svojim neistomišljenicima, sve češće se dešava da među njima bude i uhapšenih zbog posedovanja droge, što samo govori u prilog tome da lažni ekolozi iz dana u dan dotiču nove dubine u svom moralnom i političkom posrnuću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like