Home Politika Marinika priznala da organizuje proteste po scenariju od prošle godine (VIDEO)

Marinika priznala da organizuje proteste po scenariju od prošle godine (VIDEO)

by euronet063


Tepićeva je potvrdila da se cela akcija rušenja Vučića odvija po scenario od prošle godine, kada su prvo zloupotrebljene majske tragedije, a onda cela priča preseljena u Skupštinu i na tome napravljena prozapadna koalicija koja je kasnije do nogu potučena na izborima.

– Da se suočimo sa prošlošću i sa zločinima i sa genocidom koji je počinjen u naše ime – priznala je Marinika svoj antisrpski stav. Ali to nije sve, ovako je govorila i o litijumu: 

– Mi imamo od početka komunikaciju sa udruženjem „Ne damo Jadar“ i mislim kao Stranka slobode i pravde ali i sve parlamentarne stranke. Ja ću vas podsetiti da mi iz Stranke slobode i pravde najmanje već sada tri meseca čak i pre tog prvog protesta u Loznici tražimo da se zakaže posebna sednica o runiku litijuma odnosno o celoj ovoj temi jer je to  slično situaciji koju smo imali nakon prošlogodišnjih masakara. Podsetiću vas da smo tada tu dvomesečnu sedmicu i dobili na osnovu potpisa poslanika najmanje jedne trećine kada postoji obaveza da se u roku od 15 dana zakaže da sednica i sa dnevnim redom koji je obezbeđen potpisima. I tako smo tada došli do te sednice i nadamo se da ćemo i ovog puta uspeti – istakla je Tepić za N1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like