Home Politika Ministarka Đedović Handanović o provokacijama opozicije: Jedino što su mogli da mi zamere bio je moj ton

Ministarka Đedović Handanović o provokacijama opozicije: Jedino što su mogli da mi zamere bio je moj ton

by euronet063


Vesti

Politika

Ministarka Đedović Handanović o provokacijama opozicije: Jedino što su mogli da mi zamere bio je moj ton

Skupština Srbije završila je rad za danas, a sednica na kojoj se raspravlja o predlogu izmena zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima biće nastavljena sutra u 10 časova.

Dubravka Đedović

Foto: Youtube / screenshot

Dubravka Đedović

Današnji deo rasprave završen je obraćanjem ministarke rudarstva Dubrabke Đedović Handanović koja je odgovarajućii na nastupe Miroslava Aleksića i drugih opozicionih poslanika rekla da je njihov predlog zakona licemeran i da na njemu skupljaju političke poene.

Blic preporučuje


Od grada 20.000 dinara za svakog učenika: Roditelji kojima nije isplaćena „đačka pomoć“ treba da popune obrazac i predaju školi


Istraživali smo koji vid grejanja je najisplativiji: Struja, gas, drva ili pelet? Profesor za „Blic“ objašnjava i koliko će vam dogrevanje klimom udariti na novčanik

„Nakon drugog dana skupštinske rasprave, svedoci smo da opozicija nastavlja da širi dezinformacije o projektu Jadar, bez konkretnih argumenata, baš kao što ih nema ni u predlogu izmena Zakona o rudarstvu i geologiji.

Jedino što su mogli da mi zamere bio je moj ton, iako su mi neprestano gromoglasno dobacivali tokom govora – toliko o njihovom vaspitanju i pozivu na argumentovanu raspravu!

Što se tiče moje prošlosti, i to su našli da mi zameraju – gospodo, imam više radnog iskustva i diploma nego polovina ovde prisutne opozicije zajedno. Da ste decenijama radili i stvarali u zemlji i svetu, kao što sam ja, i vi biste mogli da postignete mnogo. Posedujem diplomu tri fakulteta i bila sam šef Evropske investicione banke, između ostalog. Ako je jedino što imate da mi zamerite moja prošlost – hvala vam na tome!“, napisala je ministarka na svom Instagram nalogu.

Inače, prema njenim rečima predlog zabrane iskopavanja liitijuma i bora nije u skladu sa pozitivnim propisima Srbije u odnosu na kompanije koje su već nešto počele da rade u vezi sa tim a njime bi, kako je rekla, bilo narušeno i ustavno pravo na imovinu.



Izvor

You may also like