Home Politika Na Ilindan zajedno u manastiru Prohor Pčinjski, jedni drugima možemo najbolje da pomognemo

Na Ilindan zajedno u manastiru Prohor Pčinjski, jedni drugima možemo najbolje da pomognemo

by euronet063


PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednicom Severne Makedonije Gordanom Siljanovskom Davkovom.

ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА СИЉАНОВСКОМ ДАВКОВОМ: На Илиндан заједно у манастиру Прохор Пчињски, једни другима можемо најбоље да помогнемо

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

– Srdačan razgovor sa predsednicom @gordana_siljanovska_davkova o najvažnijim pitanjima naših bilateralnih, a posebno ekonomskih odnosa, kao i o mestu Srbije i Severne Makedonije na agendi proširenja Evropske unije i međusobnoj podršci na #EU putu.

– Predsednica Severne Makedonije je zahvalila na pomoći koju je Srbija pružila u gašenju požara, te sam istakao da je značaj regionalne saradnje upravo u tome što jedni drugima možemo najbolje i najbrže da pomognemo.

– Dogovorili smo se da na Ilindan zajedno posetimo manastir Prohor Pčinjski, što će ujedno biti odlična prilika za dodatno učvršćivanje veza između naša dva naroda.

– Iskoristio sam priliku da uvaženu koleginicu pozovem da poseti Srbiju, kako bismo konkretizovali neke od planova koji će našu saradnju podići na viši nivo – napisao je Vučić na svom instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like