Home Politika Najveći svetski haker Kim Dot Kom podelio Vučićev intervju o Ukrajini

Najveći svetski haker Kim Dot Kom podelio Vučićev intervju o Ukrajini

by euronet063


Vesti

Politika

Najveći svetski haker Kim Dot Kom podelio Vučićev intervju o Ukrajini

Najveći svetski haker, Kim Dot Kom, preneo je intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Objava je za kratko vreme imala 2,3 miliona pregleda.

Aleksandar Vučić

Foto: Jadranka Ilić / Tanjug

Aleksandar Vučić

Dot Kom se složio sa predsednikom Srbije da nas deli tri do četiri meseca od „velikog praska“ i razbuktavanja sukoba u Ukrajini.

Blic preporučuje


Vučić danas s Hekerom, generalom NATO i komandantom vazduhoplovstva SAD u Evropi-Aziji


EU SE POMERA UDESNO, A DIJALOG TAPKA U MESTU Može li se do zaokreta nakon evropskih izbora: Srbija ima plan, a glasanje u jednoj zemlji bi moglo bi da bude OKIDAČ

– Tri do četiri meseca do „big benga“. To je i moja procena. Slušajte reči predsednika Srbije i njegovo iskreno viđenje situacije u Ukrajini. Evropljani moraju da se diskonektuju od lošeg uticaja opadajuće američke imperije ili će platiti konačnu cenu – naveo je u objavi uz video predsednika Vučića.

Vučić je u intevjuu za švajcarski Veltvohe, odakle je isečak koji je podelio Kim Dot Kom, rekao da je voz krenuo iz stanice, i da ga niko ne može zaustaviti.

– Zapad misli da može lako da pobedi Putina, da ga iscrpi u Ukrajini, i da će onda ući u taj prostor. I da onda Rusija neće postojati u ovakvom obliku, a Putin će biti zbačen. To je možda moguće. Već je oslabilo Rusiju, ali da li je to dovoljno da se zbaci Putin. Ja ne verujem u to. Svi u Evropi se ponašaju kao veliki heroji, ali ne kažu svojim građanima da će platiti visoku cenu – istakao je Vučić u intervjuu.

Brojne poznate ličnosti prenose isečke Vučićevog intervjua, među njima je i Robert Kenedi Junior koji je pozvao SAD, Rusiju i Ukrajinu na pregovore.

Kim Dot Kom je nemačno-finski preduzetnik i politički aktivista, poznat i kao haker.



Izvor

You may also like