Home Politika Opozicija još jednom pokazala svoje pravo lice

Opozicija još jednom pokazala svoje pravo lice

by euronet063


OPŠTINSKA izborna komisija Novi Beograd postupajuci po zahtevu koalicije Biramo Novi Beograd od dana 04.06. 2024. za uvid u celokupan izborni materijal za 64 biračka mesta obavestila je unapred navedenu koaliciju da će uvid biti omogućen na današnji dan u periodu od 17h do 00. Međutim, pripadnici opozicije su još jednom pokazali svoje pravo lice.

КОАЛИЦИЈА ДОБРИЦЕ ВЕСЕЛИНОВИЋА НАПРАВИЛА ХАОС: Опозиција још једном показала своје право лице

Foto: Printskrin

Oni su, naime, po dolasku u prostorije krenuli da se ponašaju neprimereno i bahato, počeli su nasilno da otvaraju fioke u skupštinskoj sali, a uprkos brojnom opominjanju od strane predsednice izbirne komisije i ostalih članova, nastavili su sa svojim ponašanjem. 

Kada je doneta prva vreća sa prvog izbornog mesta nisu hteli više od pola sata da pogledaju i vređali su sekretara izborne komisije. Na to ih je lično opominjala predsednica izborne komisije da se tako ne ponašaju. Oni se nisu obazirali već su svoje ponašanje doveli do stadijuma da je predsednica izborne komisije bila primorana da pozve policiju.

Kad je došla policija napustili su prostorije i bili u holu. Na pitanje predsednice izborne komisije rekli su da im treba pet minuta da odluče, a nakon pola sata su doneli odluku da ne žele. Izborna komisija je radila po zakonu postujući po zahtevu koalicije „Biramo Novi Beograd“. Kompletan uzrok spektakla koji su napravili izazvan je nakon uvida u materijal jer su bili iznenađeni rezultatom.

Ova koalicija tvrdi da im nije dozvoljen uvid, a uvid su izvršili i potpisali zapisnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like