Home Politika Opozicija ponovo aktivirala stare laži o predsednikovoj porodici (VIDEO)

Opozicija ponovo aktivirala stare laži o predsednikovoj porodici (VIDEO)

by euronet063


SLAVKO Nikić postao je heroj medija koji se nalaze pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa kada je pre nekoliko godina napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

СРАМНО! Ђиласов херој вређа Вучића и његову мајку: Опозиција поново активирала старе лажи о председниковој породици (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Oni su tada o njemu pisali biranim rečima: „Mali heroji su tu, među nama“.

Pomenuti Đilasov „heroj“ nedavno je brutalno uvredio Vučića i njegovu majku Angelinu na opozicionoj televiziji KTV, ponovo aktivirajući gnusnu laž i dovodeći u pitanje ko je otac predsednika Srbije!

Ovo je nastavak kampanje po već oprobanom receptu, a sve je počelo tako što je Tabloid Milovana Brkića objavio tekst „Fahri Musliu biološki je otac Aleksandra Vučića“.
I tada su Đilasovi mediji, potpomognuti islamističkim, vređali i napadali Vučića i njegovu porodicu, iznoseći sramne tvrdnje.

Oni su čak napravili i intervju sa Musliuom, navodeći da godinama unazad albanski „novinar Fahri Musliu trpi torturu zbog toga što se piše da je on otac aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića“.

Brkić je poznat i po tome da je i lično pretio smrću Vučiću i psovao mu majku na protestima „Srbija protiv nasilja“.

Poslednja u nizu je izjava Nikića koji ponovo podgreva priču o tome ko je otac predsednika Vučića, vređa predsednikovu majku i nastavlja besramnu kampanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like