Home Politika Opština Nikšić kupila pogrešnog psa za potrebe vatrogasaca

Opština Nikšić kupila pogrešnog psa za potrebe vatrogasaca

by euronet063


Vesti

Politika

Opština Nikšić kupila pogrešnog psa za potrebe vatrogasaca

Opština Nikšić je za potrebe vatrogasaca u ovom gradu nabavila pogrešnog psa. To tvrdi poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević, koji je u svom obraćanju za skupštinskom govornicom saopštio ovu informaciju koju je, kako kaže, dobio, ali nije naveo odakle.

psići

Foto: Facebook / screenshot

psići

– Predstavnici Opštine su pošli u Sloveniju da kupe psa za potragu, pa su, kad su došli u Sloveniju, informisani da je taj pas prošao, da su ga već prodali, i onda su, da bi se vratili sa kakvim takvim psom, uzeli psa za lavinu – rekao je Zirojević.

Kako je dodao, izgleda će u opštini Nikšić, u vatrogasnom, ali ne samo tamo, jer je poznato da se na pozicije dovode nekvalifikovani ljudi, dovode i nekvalifikovani psi.

– Postoji drugi problem, ne postoji ni stavka u budžetu za ovog psa. Upitno je kako je psu nabavljena kućica, a čuo sam da je nabavljena, rešeno mu je stambeno pitanje i to bez dizanja kredita – ironično je kazao ovaj socijaldemokrata.

Kako je dodao, novom spasilačkom psu je rešen i transporter, ali mu se i na dnevnom nivou kupuje hrana, bez stavke u budžetu.

Njegovo obraćanje za skupštinskom govornicom možda nije bilo propraćeno među malobrojnim prisutnim poslanicima, ali su zato društvene mreže buknule.



Izvor

You may also like