Home Politika Ovo je dokaz da je srpsku opoziciju baš briga za slobodu medija

Ovo je dokaz da je srpsku opoziciju baš briga za slobodu medija

by euronet063


PARLAMENTARNA skupština Saveta Evrope (PS SE) usvojila je Rezoluciju kojom se priznaje da je osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž bio politički zatvorenik u Velikoj Britaniji.

ПОСЛАНИК МИЛОША ЈОВАНОВИЋА ПОДРЖАО МАЛТРЕТИРАЊЕ ЏУЛИЈАНА АСАНЖА: Ово је доказ да је српску опозицију баш брига за слободу медија

Foto: Printskrin

Jedini poslanik u regionu koji je glasao protiv ove Rezolucije bio je srpski predstavnik Vladimir Đorđević koji je član koalicije NADA, koju čine Novi DSS i POKS.

Prvi čovek ove koalicije Miloš Jovanović neretko se pozivao baš na saznanja „Vikiliksa“ za šta je zaslužan Asanž, koji je zbog toga i postao politički zatvorenik.

Ovakvo licemerje nije skoro viđeno u na ovim prostorima! Dok su Jovanoviću i njegovim kompanjonima puna usta slobode medija i demokratije, oni u SE glasaju protiv toga!
Ovo je još jedan dokaz da je sloboda medija i demokratija, zapravo, ono što Miloš Jovanović  i njemu slični kažu da jeste, a ne ono što zaista jeste.

Inače, valja napomenuti da su dva poslanika Srpske napredne stranke glasala ZA Rezoluciju.

Ceo slučaj, u najmanju ruku, zaprepašćeno, su komentarisali novinarka RTV Ljubica Gojgić i glavni urednik Pištaljke Vladimir Radomirović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like