Home Zabava POLJUBIO GA U USTA U PRENOSU UŽIVO Ceo svet bruji o onome što je slavni muzičar uradio nakon poljupca sa Bekamom

POLJUBIO GA U USTA U PRENOSU UŽIVO Ceo svet bruji o onome što je slavni muzičar uradio nakon poljupca sa Bekamom

by euronet063


Zabava

Vesti

POLJUBIO GA U USTA U PRENOSU UŽIVO Ceo svet bruji o onome što je slavni muzičar uradio nakon poljupca sa Bekamom

Među više od 600 gostiju na venčanju princa Harija i Megan Markl gotovo najveću pažnju privukao je fudbaler Dejvid Bekam. I dok se na početku ceremonije najviše komentarisao njegov stajling, kako je vreme odmicalo usledili su potezi kojima je odevnu kombinaciju stavio u drugi plan i postarao se da iz drugih razloga postane glavna tema medija.

Dejvid Bekam i Elton Džon

Foto: Instagram / Instagram

Dejvid Bekam i Elton Džon


Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam, koji je na kraljevsko venčanje došao u društvu supruge Viktorije, u crkvi se među prvima pozdravio sa slavnim muzičarem Eltonom Džonom.

VIDEO: Pogledajte prvi poljubac Megan i Harija nakon što su izgovorili sudbonosno „da“

Međutim, kada su krenuli da se poljube u obraz, Dejvid i Elton slučajno su se ovlaš poljubili ni manje ni više nego u usta.

Ovaj prizor, koji su zabeležile kamere budući da se dogodio u prenosu uživo, odmah je počeo da kruži internetom, a dodatne komentare izazvalo je ono što je Elton Džon uradio nakon toga.

Naime, on je oblizivao svoje usne, što nikako nije prošlo neprimećeno.

Ovo, međutim, nije jedino čime je Bekam u crkvi privukao veliku pažnju. Njegovo ponašanje naišlo je na oštre kritike, a zbog čega čitajte OVDE.



Izvor

You may also like