Home Politika POTPUNI SLOM LAŽNIH EKOLOGA! Zbog Bajaginog koncerta otkazali protest, pa ugasili nalog na Iksu i počeli da psuju svoje pristalice! (FOTO)

POTPUNI SLOM LAŽNIH EKOLOGA! Zbog Bajaginog koncerta otkazali protest, pa ugasili nalog na Iksu i počeli da psuju svoje pristalice! (FOTO)

by euronet063


LAŽNI ekolozi pokreta „Eko straža“, doživeli su potpuni slom.

ПОТПУНИ СЛОМ ЛАЖНИХ ЕКОЛОГА! Због Бајагиног концерта отказали протест, па угасили налог на Иксу и почели да псују своје присталице! (ФОТО)

Foto: Printscreen

Da nije smešno bili bi tužno. Organizacija „Eko straža“ pomerila je protest protiv iskopavanja litijuma jer se najavljeni termin poklopio sa koncertom Momčila Bajagića Bajage.

– Obaveštavamo vas da smo pomerili termin protesta za 24 sata zbog velikog broja ljudi koji su nam se javili da su kupili karte za Bajagin koncert, a ne bi hteli da bude ili-ili. Stvarno nismo u toku sa dešavanjima u Beogradu zbog svega ostalog što se dešava. Nikada ranije nismo pomerali datum i vreme protesta jer je veliki problem dupla i nejasna komunikacija, ali ovog puta nam stvarno treba svaki čovek na protestu. Daljih pomeranja neće biti. Nedelja, 1. septembar, u 19 sati – napisali su na Instagram profilu iz organizacije „Eko straža“.

Foto: Printscreen

Nakon što su se njihove pristalice pobunile zbog ovakve neozbiljnosti „boraca“ za zaštitu životne sredine, ova organizacija je sa sve ružnim rečima najteže izvređala ljude na drugoj društvenoj mreži, a zatim i ugasila Tviter nalog na kojem su do sada bili najaktivniji!

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like