Home Politika Pre obilaska rekonstruisanog puta posetio manastir

Pre obilaska rekonstruisanog puta posetio manastir

by euronet063


PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obilazi rekonstruisani put Studenica-Rudno. Predsednik je pre obilaska puta posetio manastir Studenicu.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ У СТУДЕНИЦИ: Пре обиласка реконструисаног пута посетио манастир

Foto: Printskrin

Vučić u obilasku manastira

Predsednik je posetio manastir, obilazi veliku svetinju, razgovara sa bratstvom manastira i igumanom. Tu su i građani, koji su došli da pozdrave Vučića, a predsednik je na poklon dobio čarape.

Foto: Printskrin

Građani čekaju predsednika

Građani su se ranije okupili kako bi dočekali predsednika.

O putu Studenica – Rudno

Na putu Studenica – Rudno, napravljen je novi most preko reke Brevine, na mestu starog mosta, koji je u julskim poplavama prošle godine teško oštećen.

Novi most dug je 11,5 metara, a širok 5,5 metara i na njegovoj izgradnji su radili radnici JP „Novi Pazar Put“.

Saobraćaj je do izgradnje mosta privremeno saobraćao zahvaljujući privremenoj derivaciji koju je ovo preduzeće uradilo u novembru prošle godine, kada je sanirano i klizište u mestu Palež.

Izgradnja mosta i sanacija klizišta finansirana je iz budžeta JP „Putevi Srbije”.

Predsednik Vučić je ranije rekao ta je to put bez ikakvog ekonomskog opravdanja, ali da su ga gradili zbog ljudi koji tamo žive.

– Morate da brinete o tim ljudima koji žive u udaljenim mestima. Ogroman novac smo potrošili, idem tamo…Idem da budem malo sa ljudima, da popričam sa njima, da im kažem koliko nam je stalo, da o običnim ljudima brinemo i da smo uvek tu da ih saslušamo – poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije





Izvor

You may also like